Μόνο ζητούμενο η συνέχεια

Μόνο ζητούμενο η συνέχεια

Στην πλάστιγγα του Tokyo, η Λένα Ζευγαρα ζυγίστηκε και δεν δείχνει ελλιποβαρής. Αντιθέτως, στο γήπεδο του Γιάννη Βουτυράκου, σε αυτές τις πρώτες δύο βδομάδες, αποδεικνύει ότι ίσως όχι τυχαία, η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έχει χαρακτηριστεί ως το “next big thing” της αγοράς της νυχτερινής διασκέδασης.

Επιβάλλεται(!) να έχει συνέχεια στην προέλευση του κόσμου και τους υψηλούς τζίρους. Τα δύο ασφυκτικά Παρασκευοσάββατα, τα μόνο δύο δεν λένε τίποτα! Ναι, για τα κυβικά του “Tokyo” και του τιμονιέρη του Γιάννη Βουτυράκο, να το ξαναπούμε, τα συνολικά 4 sold out βράδια δεν είναι… τίποτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνέχεια’ για τον “Tokyo”, σημαίνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς με τέτοιες εμφανίσεις σερί. Δεν ξέρω αν θα πάει σε αυτό τον ρυθμό μέχρι τέλους, αλλά ξέρω σίγουρα για τον επόμενο μήνα. Δεν έχει τραπέζι.

Η εικόνα αυτή, καταλαβαίνεται πως θα τo σταθεροποιήσει σε νυχτερινό κέντρο κορυφής και αληθινού διεκδικητή τίτλων. Θα είναι σαν εφαλτήριο στην ανάδειξη και την γαλούχηση των νέων αστεριών της νύχτας, ώστε μετά να κάνουν τη μεγάλη μεταγραφή. Να πάνε στον Μπερτάκη και τον Παπαγεωργίου.

Διαβάστε επίσης στο tsipasblog.gr : Νίκος Κοκλώνης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά το σοβαρό τροχαίο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.