Μόνο εδώ: Η ονομασία και το κτίριο που θα στεγάζεται το club-“τρύπα” του dpg7000!

Μόνο εδώ: Η ονομασία και το κτίριο που θα στεγάζεται το club-"τρύπα" του dpg7000!

«Βόμβα» στα θεμέλια της νυχτερινής Αθήνας, έβαλε η αποκάλυψη του Tsipasblog.gr για τον Δημήτρη ΓιαννακόπουλοΕΔΩ– ότι ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό του νυχτερινό κέντρο, που θα παίζει κατά το πλείστον underground house.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο κορυφαίος φαρμακοβιομήχανος και πρόεδρος της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού, αρέσκεται στο να ακούει το συγκεκριμένο στυλ μουσικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε στη συνέχεια του ρεπορτάζ. H “τρύπα”, όπως την αποκαλούν ήδη ο “dpg700” και οι άνθρωποι του, που θα το ..τρέξουν, θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα “Black Hole”.

Σε ότι αφορά, τώρα, το χώρο που θα στεγάζεται, υπάρχουν δύο πιθανότητες. Παρότι οι φήμες έλεγαν για το παλιό “Dybbuk”, στο υπόγειο της Πατριάρχου Ιωακείμ, στην υπόγα, κάτι τέτοιο,όμως, δεν ευσταθεί.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή μου, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το “Boutique Club” στη Φιλελλήνων. Εναλλακτικά εξετάζεται και ένας άλλος υπόγειος χώρος στο Κολωνάκι, που παλιότερα φιλοξενούσε το πρώην “Destijl” και μετά είχε μετατραπεί σε Περουβιανό εστιατόριο.

Σε κάθε περίπτωση ένα είναι το σίγουρο. Ο… εκκεντρικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ότι κάνει θέλει να είναι κορυφαίος, και για αυτό στο “Black Hole”, μεταξύ άλλων, θα φέρνει και καταξιωμένους διεθνείς DJs.

θα επανέλθω στο θέμα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.