Μαθήματα πίστης- Αληθινός ο Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος

Φυσιογνωμία στo τραγούδι ο Νίκος Οικονομόπουλος, πατρινής καταγωγής, όταν ξεπρόβαλε από το Dream Show, αμέσως τον “τσίμπησε” ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Στο σύνολο 10 χρόνων που έμεινε σε αυτόν, κατέκτησε σειρά διακρίσεων, στο πρωτάθλημα της νύχτας. Στα 33 του χρόνια, το 2017, “μεταπήδησε” στο στρατόπεδο του Γιάννη Τσακουμάκου. Το Κέντρο Αθηνών, έμεινε για σχεδόν 3 σεζόν. Και λέω σχεδόν, αφού η φετινή -που ήταν και η τελευταία- δεν ολοκληρώθηκε. Η οικονομική διαφορά την χάλασε.

Κρατάω μια κουβέντα του Οικονομόπουλου, από πρόσφατη συνέντευξη του, που “ανήκει”, πλέον, στον Κώστα Μπερτάκη : “Θα κοινωνούσα, ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια-προφανώς αναφέρεται στον κορωνοϊό”. Μεγάλη κουβέντα. Αποδεικνύουν την πράγματι και ανυπέρβλητη αγάπη του για τον Θεό. Ο οποίος, για αυτόν, ήταν και θα είναι πάνω από όλα και από όλους. Ότι η πίστη του δεν «έσπασε» στην καραντίνα, παρά τα όσα έχουν ειπωθεί. Τώρα γίνεται ακόμη πιο δυνατή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το λες και αληθινή εξομολόγηση του Οικονομόπουλου, σαν να ήταν στην εκκλησία. Αισθάνθηκε μέσα του να τον κυριεύει και το είπε. Έτσι είναι ο Νίκος. Αυθόρμητος και αληθινός. Χαρισματικός, αλλά καθόλου δημοσιοσχετίστας. Οπότε η δήλωση του αυτή, δεν μπορεί να “μεταφραστεί” ως το “άνοιγμα” του Οικονομόπουλου στην θρησκόληπτη πελατεία των θαυμαστών, με αφορμή τη μεταγραφή του στη Heaven και τον Κώστα Μπερτάκη.

Στις δηλώσεις του, μάλιστα, είπε επίσης πως συνέχεια επικοινωνεί με τον πνευματικό του τηλεφωνικά.

Διαβάστε επίσης : Η επιτυχία του δεν περνάει από τα social media

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.