Και τα μυαλά στα κάγκελα

Και τα μυαλά στα κάγκελα

Ο κόσμος το ζήτησε, να ανέβει στα decks του “Το Black Hole”. Του νέο underground chic club στο Κολωνάκι, που –όπως έχει αποκαλύψει από τις 22 Σεπτεμβρίου το Tsipasblog αποτελεί το επόμενο βήμα στον επιχειρηματικό χώρο του επικεφαλής της ΒΙΑΝΕΞ και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Και το αφεντικό αποφάσισε: “24/1”. Τι είπε ο άνθρωπος, ο γνωστός και ως dpg7000; Τίποτα καινούργιο που δεν έχει πει o Τσίπας. Το σούπερ λογικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εξηγούμαι. θυμίζω τα λόγια μου, από προηγούμενο άρθρο :

“Έρωτας, πόθος καυτός, επιθυμία αθεράπευτη. Όχι, σίγουρα τόσο για να βγάλει χρήματα, όσο για την ανάγκη του να κάνει την…καύλα του, να έχει το δικό του στέκι, με τη μουσική που αυτός γουστάρει. Ολοφάνερο! Καλλιτέχνης είναι, ψυχή καλλιτεχνική και, όχι απαραίτητα συνειδητά, διψάει να κάνει το χόμπι του. Τουτέστιν το βράδυ, μετά τη δουλειά, να εισπράξει την τρέλα των αισθήσεων, να βιώσει την αδρεναλίνη που σου προσφέρει το Clubbing μέχρι πρωίας μόνο με house μουσικές, αλλά και να ηρέμηση και να γεμίσει μπαταρίες. Πώς αλλιώς θα εμπνευστεί;”

Κάτι άλλο. Ο Γιαννακόπουλος, το Σαββατοκύριακο, έχει μια οικογενειακή υπόθεση σε γειτονική πόλη, απέναντι, αλλά θα μείνει στη Πάτρα. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα!

Και κάτι τελευταίο. Η ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, με τον γνωστό ηθοποιό από το “Κόκκινο Ποτάμι”, Αργύρη Πανταζάρα, να υποδύεται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταινια
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.