Κάν’το όπως ο Μπερτάκης-Αυτή είναι η νέα Vip πατέντα του

Κώστας Μπερτάκης-Νίκος Βέρτης

Ένας businessman πιθανότατα να μην είναι businessman. Μιλάμε σοβαρά, δεν παίζουμε με τις λέξεις, ούτε κάνουμε εξυπνακισμό. Είναι businessman, το δείχνει ολοφάνερα. Και πολύ businessman, δεν κρύβεται καθόλου δημοσίως και επισήμως, όμως…

Είπαμε. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Η περίπτωση του Κώστα Μπερτάκη. Του ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων. Του μέντορα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Κανονικός επιχειρηματίας, ατόφιος, γνήσιος, επιτυχημένος και πρωτοπόρος, όχι ουραγός στη εποχή του. Και σημείο αναφοράς της ελλαδικής νύχτας. Στην Αθήνα, όχι σε πόλη γραφική, αφρικάνικη, σε πόλη που γεννήθηκε από λαό έως χθες σε καλύβες παρέα με άγρια θηρία της ζούγκλας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένας ανήσυχος νους είναι ο Μπερτάκης. Ο ορισμός της ιδιοφυούς στρατηγικής σκέψης, εμφανίζει κατά καιρούς και μια νέα πρωτοτυπία. Κάτι το καινούργιο στους νυχτερινούς ναούς διασκέδασης. Όπως στο “Teatro Music Hall”, που ξανανοίγει φέτος, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρο Ιακωβίδη. Μαθαίνω πως, πριν 2 χρόνια, του γεννήθηκε η ιδέα να φτιάξει VIP σουίτες. Κάτι σαν το γήπεδο– Γ. Καραϊσκάκης, του κολλητού του Γιάννη Μαλούχου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Για τον “χοντροφορτωμένο”, που δεν επιθυμεί να τον «παίρνουν μάτι» τα αδιάκριτα μάτια. Πλέον θα έχει μεγαλύτερες ανέσεις και παροχές, αλλά και προστασία της ιδιωτικότητας του, από την πατέντα του Μπερτάκη.

Δεν θα είναι όμως ο μόνος. Βάσει πραγματικών και έγκυρων πληροφοριών που φτάνουν στο tsipasblog.gr, το ίδιο θα κάνει κι ο Νίκος Βέρτης στο “Υτον”. Στο πλαίσιο των αλλαγών για τη φετινή σεζόν, βρίσκονται υπό κατασκευή 4 υπερπολυτελή διαμερίσματα εντός του νυχτερινού κέντρου, που φυσικά θα απευθύνονται σε πολύ ξεχωριστές περιπτώσεις πελατών.

Ποιος όμως το σκέφτηκε πρώτος; Ο Μπερτάκης ο ίδιος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.