Η μεταγραφή …ελικοδρομίου της Παναχαΐκής

Η μεταγραφή ...ελικοδρομίου της Παναχαΐκής

Παίκτης της Παναχαΐκής είναι ο σέντερ φορ Βραζιλιάνος Ντανιλο. Μου έκανε μπαμ το όνομα. Danilo! Παραπέμπει κατ’ ευθείαν σε μια πλειάδα άλλων διάσημων βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, αν και στη φάτσα μου θυμίζει τον Γάλλο Κιλιάν Εμπαπέ. Ποιος, όμως, είναι ο κύριος Danilo Lopes Cesario, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, παρακαλώ. Μαζί με Λινάρδο, είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Σάκη Καλογερόπουλου.

Ο εν λόγω, λοιπόν, Ντανίλο Λόπεζ Σεζάριο (φώτο) δεν έχει και τόσο καλή αγωνιστική δραστηριότητα στο παρελθόν. Ρωτώντας φίλους ατζέντηδες, έμαθα πως δεν παίζει συχνά, δεν σκοράρει συχνά. Προσπάθησε πριν κανένα 2 χρονιά να έρθει στον Καραΐσκάκη, να τον βοηθήσει στην μάχη για την παραμονή, δεν τα κατάφερε, άλλα την Ελλάδα δεν την ξέχασε και φέτος ήρθε στα μέρη μας! Συγκεκριμένα, η τελευταία ομάδα του, πριν έρθει στην Παναχαΐκή, ήταν η Esporte Clube Agua Santa στο πρωτάθλημα της Ινδίας. Ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες της Βραζιλίας και στο Ισραήλ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και κάποια άλλη μου φωνάζει “κάνεις λάθος”. Να σου πω. Βαρύ, αλλά θα το πω. θυμάστε που στο παρελθόν οι παναθηναϊκοί και οι παοκτσήδες, που περίμεναν ότι η ομάδα τους θα μπορέσει να κτυπήσει το πρωτάθλημα με Εσιέν και Μπερμπάτωφ, ε … στην Παναχαΐκή θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Τον βλέπουν τώρα τον Ντανίλο ως μεταγραφή ελικοδρομίου …Και θα τους προκύψει αεροδρομίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.