Η Διονυσία Κουκίου επιβεβαίωσε τo «Tsipas-Blog» για τη συνεργασία Μαζω-Παπαγεωργίου

Η Διονυσία Κουκίου επιβεβαίωσε τo «Tsipas-Blog» για τη συνεργία Μαζωνάκη-Παπαγεωργίου

Για το tsipasblog.gr δεν ήταν “βόμβα” η απόφαση του Θανάση Παπαγεωργίου, να δώσει στον πάντα ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνακη τα ηνία του Fever, για το χειμώνα που έρχεται.

Σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ είχατε πρώτοι διαβάσει –ΕΔΩ-τι συνέβη και βρέθηκε στα χέρια του Πυργιώτη αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Eξέλιξη που αυτόματος τον καθιστά ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο κατακερματισμένο και δοκιμαζόμενο χάρτη της αθηναϊκής νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε μέσα από τα insta stories της Διονυσίας Κουκίου. Η Πατρινή Σταρ Ελλάς 2008, που έχει σαν δεύτερο πατέρα τον Mr FEVER και έτσι εξηγείται που αυτός την αποκαλεί κόρη του, την Κυριακή 15 Ιουλίου παρευρέθηκε στην συναυλία του Μαζώ στην Αγία Νάπα στην Εύβοια. Εκεί, ανέβασε κάποια στιγμιότυπα από την εξέλιξη της. Και, μάλιστα, τα γραφόμενα της επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τη μεγάλη συνεργασία Μαζω-Παπαγεωργίου.

 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.