Επιστρέφει στην δοκιμασμένη συνταγή

Επιστρέφει στην δοκιμασμένη συνταγή

Επανέρχεται η Νατάσα Θοδωρίδου με τον “Χαρτοπόλεμο”, όπως θα λέγεται το νέο της τραγούδι, σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Αμιγώς λαϊκή τραγουδίστρια η Θεοδωρίδου, που σαφέστατα την ενδιαφέρει η επιτυχία, μην τα μπερδεύουμε. Υπεραταλαντούχος ο Σαμπάνης, όχι απλά καλός, μην τα μπερδεύουμε.

Τι θα πει λαϊκή; Είμαι με τον λαό. Τον όποιο λαό. Κι όταν λέμε είμαι με τον λαό, ασφαλώς εννοούμε Στα τραγούδια της, δηλαδή, να εκφράζει μεγάλες πλειοψηφίες μιας κοινωνίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό θα πει λαϊκή. Πουλάω την αλήθεια στον λαό. Όχι σανό. Στην περίπτωση της, η αλήθεια έχει εμπορικότητα. Έχει … αποδοχή.

Μιλάμε για τα αιώνια πράγματα. Που ισχύουν και θα ισχύουν αιώνες. Επί του θέματος. Γιατί επιστρέφει ο Θεοδωρίδου δισκογραφικά; Ένα κι ένα κάνουν δύο. Γι’ αυτό. Λου και α, λα. Ζου και ο, ζο

Είμαι στην αλφαβήτα. Στην αριθμητική που μαθαίνεται με τα δάκτυλα. Κι αυτές οι… γνώσεις αρκούν για να δώσουν την απάντηση, γιατί επιστρέφει στο στοιχείο του λαϊκού τραγουδιού το βασικό εργαλείο του Κώστα Μπερτάκη στο Teatro.

Επιστρέφει γιατί αυτή είναι η δουλειά της. Να πουλάει το όνομα της. Να ακούγονται τα τραγούδια της. Και η Θεοδωρίδου, αλλά και το μεγάλο επιχειρηματικό όνομα της νύχτας που την στηρίζει, ο Μπερτάκης, είναι ξεκάθαροι “Πάμε να κάνουμε μεγάλο σουξέ”. Δεν λένε στο κοσμάκη ότι το θα το κάνουν από καθήκον. Δεν λένε ότι το θα το κάνουν από λειτούργημα. Όπως λειτούργημα είναι ο ιερέας, ο δικαστής, ο πολιτικός, ο δημοσιογράφος. Όλοι τους λειτουργούν αιώνες τώρα υπέρ του λαού.

Με την ώθηση του “Χαρτοπόλεμου”, η κύρια Θεοδωρίδου στο Teatro δεν θα είναι… ίδια. Όπως το λέω. Δηλαδή; θα σου θυμίσει …παλιές εποχές. Τα μεγαλύτερα, σε διαχρονικότητα, τραγούδια που είπε ποτέ. Λαϊκή. Και οι fans της έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού βλέπουν ότι είναι “συνεπής”. Επιστρέφει στη γνωστή συνταγή, που απογείωσε την καριέρα της. Τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια.

Διαβάστε επίσης : Ο Χάρης Λεμπιδάκης εξηγεί γιατί «σκίζει» η Νατάσα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.