Ο Χάρης Λεμπιδάκης εξηγεί γιατί “σκίζει” η Νατάσα

Ο Χάρης Λεμπιδάκης εξηγεί γιατί "σκίζει" η Νατάσα

“Αυτός είναι ο λόγος που σκίζει στην Θεσσαλονίκη η Νατάσα με τον Μαραντίνη και τον Ιακωβίδη”, είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύτηκε στο newspistol.gr και φέρει την υπογραφή του Χάρη Λεμπιδάκη (στενότατου συνεργάτη του Κώστα Μπερτάκη).

H απάντηση που δίνει :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Όταν ξέρεις να διασκεδάζεις και να αγαπάς αυτό που κάνεις δε χάνεις. Απλά και ωραία και χωρίς μπλα μπλα. Η Νατάσα διανύει την καλύτερη φάση επαγγελματικά και αυτό βγάζει μάτια. Λάμπει, χαμογελάει , έχει σουξέ όσο καμία γυναίκα και η φωνή της σε ταξιδεύει … Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η μπάντα του γουστάρουν και το γκελ τους ως Onirama είναι απίστευτο με το κοινό και η σκηνή του Vogue τους πάει απίστευτα. Ο Πέτρος και τολμάει και δε φοβάται να αποδείξει την τάχιστη αναγνώριση και επιτυχία που σημειώνει. Τρίπτυχο που σαρώνει στην συμπρωτεύουσα και δε το λέμε να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά το λένε οι αριθμοί , οι εικόνες και η πόλη η ίδια . Και ξέρετε ότι πάνω ότι γίνει κακό ή αποτυχημένο έχει γίνει σούσουρο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Vogue. Για ένα μήνα ακόμη 100% και βλέπουμε…  Για την ιστορία χθες Παρασκευή ήταν απλά μια ονειρική βραδιά με παλμό και πολύ καλό κόσμο που συμμετείχε με τους καλλιτέχνες και τραγουδούσαν παρέα μέχρι τα ξημερώματα… “

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, προ ημερών είχε “αποθεώσει” τον Κωνσταντίνο Αργυρό (Διαβάστε ΕΔΩ).

Λογικό και θεμιτό! Θα μπορούσε να πει κάποιος, αφού τόσο αυτός, όσο και οι αναφερόμενοι καλλιτέχνες, συνυπάρχουν κάτω από την επιχειρηματική ομπρέλα του Κώστα Μπερτάκη.


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.