Είπαμε! Δεν είπαμε; Δεν σταματάνε οι μηχανές

Είπαμε! Δεν είπαμε; Δεν σταματάνε οι μηχανές

Μιλάνε τα νούμερα. Μόνον που οι αριθμοί, όσο κι αν είναι ακριβείς, δεν λένε την αλήθεια. Ποτέ. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, οι αριθμοί αποτυπώνουν την αλήθεια και την δυναμική του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: πλήθος, συναυλία και στάδιο

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δεν αμφισβητούνται από κανέναν, την Κυριακή το βράδυ, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή την 25Η Συνάντηση Νέων Αρδάς, που είναι από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που γίνονται κάθε χρόνο…και μάζεψε 10.000 άτομα. Ποιος; Ο Κωνσταντίνος Αργυρός. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερό.

Αποδεδειγμένο ότι ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης τούτη την εποχή είναι αυτός. Φέτος έχει σπάσει το ρεκόρ προέλευσης του κόσμου, στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη στην Παραλιακή, το Fantasia, που ρίχνει αυλαία αυτό το Σάββατο, μετά από 8 άκοπους μήνες. Προβλέπεται να κάνει το ίδιο και τον χειμώνα ο λαοφιλέστατος πανελληνίως καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με τη λογική από χρόνο σε χρόνο, θα περίμενε κανείς να… σκονίζεται ο Αργυρός, να τον έπιανε η σκόνη, να αρχίσει να τον τοποθετεί εκεί στα ξεχασμένα ράφια της η Ιστορία. Δεν συμβαίνει αυτό.

Ίσως είναι ο μόνος τραγουδιστής σήμερα που δεν δηλώνει απών, που αρνείται πεισματικά να πουν ότι έπεσε. Αυτός ο καταγόμενος από την Λευκάδα τραγουδιστής, ο πατέρας του οποίου μεγάλωσε εδώ στην Πάτρα, ζει στις ανάγκες που επιτάσσει η εποχή. Στις επιθυμίες της. Στην φαντασία της. Να διαβάζετε να μαθαίνετε.

Αυτή τη στιγμή που με διαβάζεις οι μηχανές δουλεύουν. Ούτε δευτερόλεπτο δεν περνάει που να μην παράγονται νέα τραγούδια, νέα μουσικά ακούσματα, να μην σχεδιάζεται η επόμενη μέρα, όλα με την τελευταία λέξη της …μόδας στο μουσικό εξοπλισμό. Δεκάδες πρόσωπα, διαφόρων ειδικοτήτων, που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της βιομηχανίας αυτής, στελέχη επιχειρήσεων που κερδίζουν χρήματα δημιουργώντας και πουλώντας μουσική, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, γνωστοί και άγνωστοι, φανεροί και κρυφοί, απόφοιτοι του Πανεπιστημίου και «μάγκες» της νύχτας, οικογενειάρχες και εργένηδες, είναι στελέχη της βιομηχανίας που σχετίζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τι πρέπει να κάνει, λοιπόν, ο Αργυρός και ο Μπερτάκης για να είναι όλοι ευχαριστημένοι ;

Επιτυχία!

Άπλα και ξεκάθαρα πράγματα!

Ξοδεύει ένα κάρο λεφτά για το σκοπό αυτό o Μπερτάκης. Δεν τρέχει κάστανο. Είπαμε. Δεν είπαμε; Είναι μια …επένδυση ο Αργυρός! Είπαμε. Δεν πρέπει ούτε λεπτό να σταματήσουν οι μηχανές να βαράνε στο εργοστάσιο παραγωγής.

Μια τελευταία κουβέντα, προς το παρόν. Κάποιοι θα χάσουν μεροκάματα, αν δεν κάνει σουξέ, Μπερτάκης και Αργυρός. Είπαμε. Δεν είπαμε; Δεν σταματάνε οι μηχανές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.