Γιώργος Μαζωνάκης : Τα δύο πιθανότερα σενάρια για το επόμενο βήμα του

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έσπασε το χέρι του και εξαιτίας αυτού του ατυχήματος ανακοίνωσε πως δε θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του με τον Πάνο Κιάμο στο Fever G.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star Channel, ανέφερε ότι ο γνωστός τραγουδιστής μελετά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, ενδέχεται τη νέα σεζόν να είναι στο “Κέντρο Αθηνών”- όπου εμφανιζόταν μέχρι πρότινος ο Νίκος Οικονομόπουλος. Αν γίνει αυτό, τότε θα συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά.

Ένα σενάριο που ακούγεται αρκετά στην πιάτσα της νύχτας, αλλά δεν είναι το μόνο. Υπάρχει και ένα άλλο, που έφτασε στα αυτιά του “TsipasBlog”. Tο οποίο λέει ότι τον Γιώργο Μαζωνάκη ίσως τον επόμενο χειμώνα να μην τον δούμε σε αθηναϊκή πίστα, αλλά στην Θεσσαλονίκη και, πιο συγκεκριμένα, στην “Πύλη Αξιού”, που τις τελευταίες 2 σεζόν βρισκόταν ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ

Πάντως, στη “Π.Α” ξεκινάνε οι “Μέλισσες” εκεί, γύρω στο Πάσχα.

Διαβάστε επίσης : Fever : Άμεση και δυναμική αντίδραση, στην αποχώρηση του Μαζώ- Η απόφαση της ολονύχτιας σύσκεψης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.