Πρόθυμοι να καταθέσουν στην Προανακριτική (για Παπαγγελόπουλο) Βαξεβάνης – Κουρτάκης

Κώστας Βαξεβάνης - Γιάννης Κουρτακης

Ο τελευταίος υπόσχεται να προσκομίσει ηχητικά ντοκουμέντα…

Μιντιακό ενδιαφέρον αρχίζει να αποκτά η προανακριτική επιτροπή της Βουλής (για Novartis, Παπαγγελόπουλο), αφού με επιστολή του στον πρόεδρο και τα μέλη της ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης ζητά να καταθέσει για όσα εχουν ειπωθεί για τον ίδιο απο τους μάρτυρες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα ο εκδότης υποστηρίζει οτι οι μάρτυρες που εχουν καταθέσει εναντίον του δεν έχουν προσκομίσει κανένα στοιχείο, ενώ ορισμένοι εξ αυτών ειναι καταδικασμένοι με πειθαρχικές ποινές απο τη Δικαιοσύνη γεγονός που τους καθιστά -.πάντα κατά τον ίδιο, αναξιόπιστους. Και αναφέρεται στον Φρουζή, αλλά και στους εισαγγελείς Ράικου και Τσατσάνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “Εχουν κάθε λόγο να στρέφονται εναντίον του εκδικητικά, αφού οι αποκαλύψεις του Documento τούς έχουν καταστήσει υπόλογους στην κοινή γνώμη και στη Δικαιοσύνη”.

Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να κληθεί στην επιτροπή για να καταθέσει και ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης. Μάλιστα ο τελευταίος λίγο πριν το τέλος του έτους είχε υποσχεθεί μέσω της εφημερίδας του όταν προσέλθει στην προανακριτική να προσκομίσει ηχητικά ντοκουμέντα, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Διάβασα στην εφημερίδα του Βαξεβάνη ότι είχα προαναγγείλει την εξέλιξη με το αίτημα του ΚΙΝΑΛ σε σχέση με το Noor-1 και τον Παπαγγελόπουλο… Ξέμειναν απο αποκαλύψεις στο Documento, για αυτό και όταν θα προσέλθω στην Προανακριτική, σκέφτομαι να τους δώσω (κανονικό) υλικό και όχι σαν κι αυτό που αναμασάνε οι ΠΑΣΟΚοι”!

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.