Για την Παναχαΐκή καλό και κακό

Για την Παναχαΐκή καλό και κακό

Σήμερα, η Παναχαΐκή, για την 4η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ 2, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλων Λάρισας.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, καλό και κακό αυτό το αποτέλεσμα για την πατρινή ομάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καλό γιατί αρνείται να χάσει. Διατήρησε το φετινό της αήττητο και την επαφή με την κορυφή.

Κακό γιατί είχε στη διάθεσή της ένα δεκάλεπτο στο φινάλε με 2 παίχτες (!) παραπάνω να πάρει τη νίκη, που θα της έδινε διαφορετική ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το φιλμ του αγώνα . Το σκορ άνοιξε στο 22′, ο Σιφναίος μετά από εύστοχο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, από το άτσαλο μαρκάρισμα του Πατάπη στον Λίταινα.

7 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σάββας Σιατραβάνης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 1-1.

Απόλλωνας Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος (46’ Κωστούλας), Χατζής, Γκουστάβο Σάντος (70’ Μπρέμπος), Μπαστακός (77’ Νύκταρης), Λίταινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Καρρίκι.

Παναχαϊκή (Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος (74’ Μοουστακόπουλος), Τσελεπίδης, Πατάπης (90′ Αντωνακόπουλος), Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Coll, Σιατραβάνης, Κυνηγόπουλος (79’ Μαυριάς), Μωραΐτης.

Διαβάστε επίσης : Αυτή είναι η αληθινή…σωτηρία της Παναχαΐκής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.