Γιατί οι celebrity κάνουν InstaLive;

Γιατί οι celebrity κάνουν InstaLive;

Βρε αρχιcelebrity, απ’ όλο αυτό το κάργα άγριο όργιο που έχει στηθεί στην Ελλάδα και σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη, τις τελευταίες εβδομάδες, εσύ, βρε αρχιcelebrity, δεν έχεις βγάλει τα δικά σου συμπεράσματα; Πάλι εσύ… στον κόσμο σου, αρχιcelebrity. Πάλι θα στην πέσει το πειρατικό κι εσύ χαμπάρι δεν θα πάρεις.

Κορωνοϊός είναι εδώ και, καθόλου άσχετο, δεν υπάρχει ησυχία, ούτε ηρεμία. Το σκηνικό βρίσκεται σε μόνιμη φουρτούνα. Και ρωτάω. Απ’ όλο αυτό το όργιο, ακόμη και τώρα δεν πήρες χαμπάρι εσύ τι γίνεται, κύριε αρχιcelebrity μου; Σε είδα…και συνεχίζω να σε βλέπω στο instagram κι όπου αλλού να κάνεις το παιχνίδι σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΔΕΝ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ. Ποιο δεν γίνεται; Κράτος είναι o κορωνοϊός. Όπως το λέω. Κράτος. Δύναμη. Εξουσία είναι ο κορωνοϊός. Πάμε παρακάτω. Αφού, λοιπόν, αυτός θα καθορίσει την επόμενη μέρα..Και επειδή διαβάζεις Τσίπα κι όχι αποχωρητηριάκια και σαχλαμαράκια, λέμε ότι η δουλειά σου είναι αυτή. Φοβάσαι ότι θα μείνεις στην απ’ έξω. Ότι η αγάπη του κόσμου, η αδυναμία του κόσμου, η ανάγκη του κόσμου, όπως θες να το πεις, όπως θες να το δεις, που σου είχε..δεν θα υπάρχει πια. Πήρες χαμπάρι;

Το πήρες. Το έχεις αντιληφθεί. Για αυτό και το μέλημα σου είναι δείξεις ότι είσαι εδώ και πολεμάς με όλους εμάς..Για αυτό και καθημερινά κάνεις τα ατελείωτα και πολύωρα Instalive. Για κανέναν άλλο λόγο.

Είναι η ατελείωτη μαλακία, είναι ο ορισμός της μαλακίας και της αφέλειας να πιστεύει κάποιος, να θεωρεί, να αισθάνεται καλά και υπερήφανα, για την φανερή, για την κοινωνική δράση και από ανθρώπους τoυ Star System. Να ήταν υπερήφανος, αν υπήρχε, αλλά δεν υπάρχει πουθενά-Και βέβαια υπάρχουν εξαίρεσες, αλλά αυτές αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό.

Απλά είναι τα πράγματα. Απλούστατα. Και απολύτως ξεκαθαρισμένα.

Διαβάστε επίσης : Νέα φοβερή πρωτοβουλία Γιάννη Βουτυράκου!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.