ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Αγανακτισμένος” με τις διαρροές ο Σάκης Καλογερόπουλος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Αγανακτισμένος" με τις μεταγραφικές διαρροές ο Σάκης Καλογερόπουλος

Σκάνε καθημερινά ρεπορτάζ, τα οποία… αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον της Παναχαΐκής για διάφορους παίκτες. Κυρίως από το εξωτερικό. Τι ακριβώς συμβαίνει; Πρόκειται για αληθινές ειδήσεις ή «διαρροές» συγκεκριμένων προσώπων από το μετοχικό σχήμα προς τα ΜΜΕ. Κατά τα άλλα, όμως, όλοι πιστεύουν ότι τις πληροφορίες αυτές, σε ότι αφορά την ονοματολογία, τις δίνει το ίδιο το νέο αφεντικό της ομάδας. Ο Σάκης Καλογερόπουλος.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ο Καλογερόπουλος, βάσει αποκλειστικών πληροφοριών του tsipasblog.gr, δηλώνει άγνοια σχετικά με τα δημοσιεύματα. “Και εγώ με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάζω όσο σχετίζονται με εμάς. Τα περισσότερα από αυτά δεν ισχύουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο κάνουν μας κάνουν. Εγώ κάνω τις επιλογές στην Παναχαΐκή και ξέρω ακριβώς τι μου γίνεται”, φέρεται να δήλωσε σε στενό συνεργάτη του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξεκαθαρίζουμε. Σίγουρα γίνονται κινήσεις επικοινωνιακού τύπου στο παρασκήνιο. Όχι, όμως, από τον Καλογερόπουλο, ο οποίος και να ήθελε, δεν μπορεί. Και αυτό, διότι δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχο του, τον Δρόσο. Δεν έχει επαφές με τους δημοσιογράφους. Όταν πρωτοανέλαβε, δεν είχε καμία. Σιγά σιγά μπαίνει στο κλίμα. Δεν του αρέσει, αλλά αφού μπήκε στο χορό, είναι αναγκασμένος να χορέψει.

Εγώ, ο Τσίπας, κρατάω την ουσία και λέω : Κάποιος μέτοχος, συγκεκριμένα μικρομέτοχος, στην προσπάθειά του να δώσει την καθημερινή τροφή στον φίλο του, γνωστό αθλητικό συντάκτη, λειτουργεί αποσταθεροποιητικά στην ομάδα. Καλλιεργεί προσδοκίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.