Αποκάλυψη Tsipasblog: Κορυφαίος επιχειρηματίας “ρώτησε” για την Παναχαΐκή

Αποκάλυψη Tsipasblog: Κορυφαίος επιχειρηματίας "ρώτησε" για την Παναχαΐκή

Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα δέχτηκα από γνωστό “άνθρωπο της νύχτας” πριν λίγο. Για ποιο λόγο; Κατ’ αρχήν, δεν έχει καμία σχέση με τον Πυργιώτη θανάση Παπαγεωργίου, αλλά συνδέεται πολύ στενά με Έλληνα τραγουδιστή, που αυτή τη στιγμή είναι “πρώτη φίρμα”. Είναι ο κολλητός του, ο παιδικός του φίλος, ο «εξ απορρήτων» του, τα μάτια και τα αυτιά του σε πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, που τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται με μεγάλη επιτυχία.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, μετρ στο επάγγελμα, που χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρός, μετρημένος στα λόγια του και μάλλον καθόλου διαχυτικός, με ρώτησε για τις εξελίξεις γύρω από την Παναχαΐκή και αν η ομάδα πωλείται. Για να μου αποκαλύψει αμέσως μετά, την πρόθεση “μεγάλου ονόματος” από τον επιχειρηματικό χώρο, που βρίσκεται από πίσω του, να αναλάβει τους πατρινούς, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι και οι συνθήκες θα είναι τέτοιες για να μπορεί να γίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για ότι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Διαβάστε ακόμα: Περί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ για «κλειστές πόρτες» και Καλογερόπουλο: Η επιβεβαίωση από το ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.