Αιχμηρή ανάρτηση Μούτσου για τον βουλευτή Βαρεμένο του Σύριζα

Μανώλης Μούτσος - Γιώργος Βαρεμένος

Με μία αιχμηρή ανάρτηση σχολιάζει ο γνωστός επιχειρηματίας από το χώρο της εστίασης Μανώλης Μούτσιος, την απίθανη δήλωση του βουλευτή του Σύριζα, Γιώργου Βαρμένου, ότι «στον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες για να προστατέψουν τις βίλες τους»

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μούτσος ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, μία φωτογραφία που απεικονίζει τον κύριο Βαρεμένο και σημειώνει : «Σπάνια ένα επίθετο, έρχεται τόσο κοντά κοντά την πραγματικότητα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του :

Ας σημειωθεί, τέλος, πως ο Μανώλης Μούτσος το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά στο περιβάλλον του Β.Μαρινάκη. Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που μαζί με τον φίλο και συνέταιρο του Αντώνη Ρέμο, παρακολούθησαν από κοντά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, απέναντι στην Άρσεναλ, στους «32» του Europa League. Και αμέσως μετά, ήταν προσκεκλημένοι του Μαρινάκη, στον prive χώρο του Elysee , όπου τραγούδησε ο Ρέμος.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.