Στην Παναχαΐκή η κόντρα είναι Δρόσος- Κατσουράνης!

Στην Παναχαΐκή η κόντρα είναι Δρόσος- Κατσουράνης!

Αφού ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είπε τα εντελώς αντίθετα, από αυτά που είχε υποστηρίξει η πλευρά Δρόσου, σχετικά με την απομάκρυνση του από την Παναχαΐκή, τέρμα και τελείωσε. Δηλαδή; Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στο ιστορικό σωματείο. Τι εννοείς, μάστορα; Δεν εννοώ, ούτε υπονοώ πως ο πρώην προπονητής των πατρινών, προσωπική επιλογή του Κώστα Κατσουράνη, σου λέει αλήθεια ή ψέματα. Δεν θα σου πω ότι θα ήταν προτιμότερο να το είχε βουλώσει, ή από την άλλη, καλά έκανε που πυροδότησε ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση. Άλλο λέω.

Και τι είπε ο Οφρυδόπουλος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον ΣΠΟΡ FM  ; Ότι “Δεν παραιτήθηκα, με έδιωξαν. Και θέλω σε αυτό το σημείο να θέσω ένα ρητορικό ερώτημα. Ποιος προπονητής θα έφευγε από την ομάδα του όταν εκείνη, ακόμα και μετά από μια ισοπαλία (σ.σ το 2-2 με την Δόξα), βρίσκεται στο -1 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Ουδέποτε παραιτήθηκα, ουδέποτε θέλησα να φύγω από την ομάδα, αλλά με αντικατέστησαν μια Τρίτη απόγευμα ραδιοφωνικός και την Τετάρτη ο κύριος Καραπίτσος προπονούσε την ομάδα.”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερά πράγματα. Βέβαια, είχε προηγηθεί μήνυμα του, που, όπως είχε ισχυριστεί η ΠΑΕ, ο Δρόσος συγκεκριμένα, ο οποίος-φαντάζομαι-ότι αυτός το είχε διαρρεύσει στα ΜΜΕ , του είχε στείλει ο Οφρυδόπουλος για να του γνωστοποιήσει ότι παραιτείται από τα καθήκοντα του.

Κι έχεις τους μαλάκες των ΜΜΕ να γράφουν τις γνωστές παπαριές. Ότι “στην επίθεση ο Οφρυδόπουλος: Μπηχτές και παράπονα κατά του Δρόσου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη”.

Μαλακίες. Ποιος Οφρυδόπουλος ; Δεν υπάρχει αυτός. Το σωματείο Κατσουράνη παίζει μπάλα. Αυτός του κανόνισε την συνέντευξη στον Αλέξη Σπυρόπουλο. Στον συμπαρουσιαστή του στην αντίστοιχη “Αθλητική Κυριακή” του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, Open TV. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ προπονητή ομάδας Β’ Εθνικής να τον απομακρύνουν από τα εργασιακά του καθήκοντα (αν έγιναν έτσι τα πράγματα) και να μιλάει για αυτό στο νούμερο ένα αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας και από πάνω, στον κορυφαίο του είδους του, δημοσιογράφο…

Αναμενόμενο, λοιπόν, σήμερα το έργο, που ήταν ..φτιαχτό να γίνει έτσι, να παίζει πρωτοσέλιδο, όχι μόνο την Πάτρα, αλλά και την Αθήνα.

“Το οξύμωρο μέσα σε όλα αυτά είναι πως μετά την απομάκρυνσή μας, όλα όσα θέλαμε να δημιουργήσουμε έμεινα στη μέση, η ομάδα τα πήγε άσχημα, και το μόνο που μπόρεσε ήταν να νικήσει τον Ηρόδοτο και να διασφαλίσει τη θέση της στην Superleague 2, την στιγμή που με μας πήγαινε για άνοδο και μάλιστα αυτό παρουσιάστηκε ως επιτυχία. Ο κόσμος, όμως, καταλαβαίνει πολύ καλά… …” , είπε κι αυτό ο Οφρυδόπουλος.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις τι εννοεί ο παίκτης; Ότι όσο ήμουν εγώ, που ενεργούσα κατ΄εντολήν του Κατσουράνη, τον οδηγό και εμπνευστή της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια, η ομάδα κυνηγούσε την άνοδο. Μετά που ο Δρόσος έγινε ο “νταραβεριτζής”, είδατε τα αποτελέσματα…

Κι άλλη “μπηχτή” Οφρυδόπουλου για τον Δρόσο. Με αφορμή για τους ξένους που ήρθαν τον Γενάρη, είπε : “Την περίοδο του Γενάρη λόγω κάποιων χρεών που υπήρχαν και δεν μπορέσαμε να αποκτήσουμε κάποιον παίκτη στην κανονική διάρκεια των μεταγραφών. Όταν άλλαξε η διαχείριση της ομάδας και ο κ.Δρόσος λειτουργούσε ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, εμείς ζητήσαμε δύο ποδοσφαιριστές ώστε να καλυφθούν τα κενά των δύο ποδοσφαιριστών που έφυγαν.

Αντί για δύο, ήρθαν τέσσερις και αυτό θα μπορούσε να ήταν καλό, μόνο εάν ήταν στην κατάλληλη κατάσταση. Όσοι ήρθαν ήταν αμφιβόλου ποιότητας, είχαν αγωνιστική απραξία και χρειαζόταν χρόνος για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Πιστεύω ότι εμείς τους διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και πήραν ότι άξιζαν αγωνιστικά”.

Τελικά. Το παρασκηνιακό παιχνίδι γύρω από την Παναχαΐκή δεν παίζεται με την κόντρα Οφρυδόπουλου και Δρόσου. Του πρώην coach και τoυ Β’ αντιπρόεδρου της ΠΑΕ. Το ντέρμπι ήταν και συνεχίζεται να είναι ανάμεσα στον Δρόσο και την αυλή του Κατσουράνη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.