Παπαγεωργίου πίσω από τους Σουηδούς, ταινία επιστημονικής φαντασίας

Νίκος Οικονομόπουλος- Θανάσης Παπαγεωργίου: Παλιότερα στο ΘΕΑ, στην παραλία της Κουρούτας

Ένας δάσκαλος της δημοσιογραφίας, δεν λέω όνομα, έλεγε ότι το καλύτερο ρεπορτάζ βγαίνει από το… κεφάλι του δημοσιογράφου. Αυτό σημαίνει ότι ο ρεπόρτερ πριν αρχίσει να διασταυρώνει, να επιβεβαιώνει την είδηση…, σκέπτεται. Αν, λοιπόν, δεν στέκει μια πληροφορία σύμφωνα με τη λογική, την έχεις απορρίψει από χέρι.

Οι Ελληνοσουδοί, που περιμένουν στο τηλ, αν θα συναινέσει ο Κώστας Μπακαλάρος για να γίνουν τα νέα αφεντικά της Παναχαΐκής, λένε, ότι είναι στην ομάδα Παπαγεωργίου. Ε, αφού σου λέει ο Θανάσης δεν βρήκε φως απευθείας, επιχειρεί την πλάγια διείσδυση. Αυτό σακουλεύτηκαν τα τζιμάνια της δημοσιογραφίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν αποκλείεται το σενάριο… , το συμπέρασμα.

Να μιλήσει η λογική. Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τίποτα. Να σου δίνει γραμμή ο Παπαγεωργίου για να βγάλεις το ρεπορτάζ. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Ένα, δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει την Παναχαΐκή ο Παπαγεωργίου και να έχει “μπροστινούς” άλλους. Α-πο-κλεί-ε-ται. Δεν είναι κανένας χθεσινός, γυρολόγος, για να βάλει τόσα πολλά λεφτά στην μπίζνα Παναχαΐκή και να φαίνονται άλλοι. Ότι κάνει, το κάνει πάντα μόνος του και ποτέ κρυπτόμενος από κάποιους άλλους.

Δύο, ο πρώην πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας και παλαιότερα του Πανηλειακού, δεν έχει κανέναν να μιλάει εκ μέρους του.

Τρία, ο Παπαγεωργίου, αν συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την Παναχαΐκή, που σιγουρότατα ενδιαφέρεται, αλλά παράλληλα είναι και περήφανος και εγωιστής για να ξαναχτυπήσει την πόρτα των μετόχων, θα μιλήσει ξεκάθαρα, όπως την προηγούμενη φορά. Να αγοράσει το 68% του μετοχικού κεφαλαίου και να αναλάβει τα πάντα αυτά αυτός.

Ποιος τα λέει αυτά; Ο μεγαλύτερος ρεπόρτερ. Η λογική.

Διαβάστε επίσης στο “tsipas blog” : Η αλήθεια για Μπακαλάρο, Σουηδούς και τον «Αμερικανό»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.