Η αλήθεια για Μπακαλάρο, Σουηδούς και τον “Αμερικανό”

Η αλήθεια για Μπακαλάρο, Σουηδούς και ο νέος Ελληνοαμερικάνος επενδυτής

Εμένα με λένε Τσίπα και παππούς μου είναι ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο. Αυτός, γνωστός σαν Πελέ, με μεγάλωσε, όπως ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας είναι ο Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα. Με βάση, λοιπόν, την ποδοσφαιρική μου ανατροφή, κύριε μπάμια, θα σου μιλήσω για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Παναχαϊκής. Λοιπόν.

Βεβαίως και είναι μπάμιες και σέλινα και καρότα όσοι ασχολούνται με κάποιες δήθεν ρεαλιστικές προσεγγίσεις, που ο Κώστας Μπακαλάρος δεν λέει το «ναι» στους Ελληνοσουηδους. Ότι ψάχνει συναίτερο για να βγεί αυτός μπροστά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης στο “tsipasblog” : Τσίπας-Κουνάβης-Μπακαλάρος λένε το ίδιο : «Πρώτα οι όροι, μετά η συμφωνία»

Όλα αυτά είναι μπούρδες. Πατρινές μπούρδες. Δεν έχουν καταλάβει οι παπαρόπουλοι ότι ο αληθινός ρεαλισμός είναι ο απόλυτος ρομαντισμός. Περί των αληθινών προθέσεων του εκ των μεγαλομέτοχων της ομάδας θα σου μιλήσει ο Τσίπας, απολύτως ρομαντικά επειδή τυγχάνει να είμαι της ρεαλιστικής σχολής του ποδοσφαίρου. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Στόχος του Μπακαλάρου δεν είναι να ξαναμπεί αυτός μπροστά. Σε καμία περίπτωση. Ε, τότε γιατί δεν υπογράφει το προσύμφωνο και, επιτέλους, να πάει σε αλλά χέρια η ομάδα; Στους Σκανδιναβούς εν προκειμένω. Εμένα, σαν Τσίπα, δεν με ικανοποιεί αυτό που διάβασα, ότι περιμένει να ικανοποιηθούν οι όροι που έχει θέσει.

Τι σημαίνει αυτό; Το κάνω λιανά: Ο Μπακαλάρος ζήτησε από τους Ελληνοσουηδους επιχειρηματίες να δει λεφτά. Συγκεκριμένα, να εμφανιστούν στο τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας 300.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα προοριζόταν να καλύψει όλες τις μισθολογικές και λειτουργικές δαπάνες της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας έως και τα Χριστούγεννα. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές δεν το δέχτηκαν και η ιστορία αναμενόμενα, έχει κολλήσει.

Και κάπου εκεί απροσδόκητα, ο κος Μπακαλάρος τώρα μιλάει με άλλον. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μου, ο νέος επενδυτής συνδέεται με την Αμερική. Σε συνέχεια του ανωτέρω ρεπορτάζ, έμαθα ότι στην Αθήνα βρέθηκαν χθες οι δύο πλευρές. Μετά από την παρότρυνσή γνωστού τεχνοκράτη ποδοσφαιράνθρωπου, ο οποίος ..καρατσεκαρισμένα ανήκει στο περιβάλλον κορυφαίου Αθηναίου μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου. Ίσως του πιο κορυφαίου. Ο οποίος στηρίζει ξεκάθαρα (αν και παρασκηνιακά) τον “Αμερικανό”.

Ο Μπακαλάρος, κατά τις ίδιες πηγές, άκουσε την εξής πρόταση : 500 χιλιάρικα την άλλη μέρα κατατεθειμένα στην τράπεζα.

Η ιστορία έχει και συνέχεια ….

Μείνετε συντονισμένοι εδώ, στο tsipas blog.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.