Επικό τρολάρισμα Γιαννακόπουλου για την κλοπή 500.000 ευρώ που δήλωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσα από το ΣΕΦ (pic)

Επικό τρολάρισμα Γιαννακόπουλου για την κλοπή 500.000 ευρώ που δήλωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσα από το ΣΕΦ (pic)

Την «περίεργη» κλοπή που έγινε στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λέγοντας χλευαστικά πως θα ήταν τα έσοδα από το παιχνίδι με την Ανατόλια.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε με την «πιπεράτη» ανάρτηση του στο Instagram, στην περιβόητη κλοπή των 500.000 ευρώ που έγινε στο «Ειρήνης και Φιλίας» από τα γραφεία του Ολυμπιακού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θυμίζουμε πως η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει καταγγείλει ότι έγινε κλοπή στα γραφεία της στο ΣΕΦ, με τους δράστες να φεύγουν με λεία το ποσό των… 500.000 ευρώ! Κάτι για το οποίο πράγματι είναι να απορεί κανείς πως γίνεται να υπάρχουν τόσα μετρητά στα γραφεία της εν λόγω ΚΑΕ στο ΣΕΦ, την ώρα μάλιστα που… η ομάδα χρωστάει πολλά, ακόμη και στο ΣΕΦ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λοιπόν, δεν άφησε ασχολίαστο τον ισχυρισμό αυτό, γράφοντας με νόημα στο Instagram: «Λογικά, ήταν τα έσοδα από το εντός έδρας με Ανατόλια», ενώ συνέχισε: «Τόσα μετρητά και όλοι απλήρωτοι;»!

Δείτε την ανάρτηση:

από piperata.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.