«Ζωντανός νεκρός» ο «λύκος» του μποξ και της νύχτας

«Ζωντανός νεκρός» ο «λύκος» του μποξ και της νύχτας

Κάνε το σταυρό σου, που δεν είσαι όπως είναι σήμερα ο Τάσος Μπερδέσης. Σχεδόν στην ίδια ψυχολογική κατάσταση με πριν δύο χρόνο, που η ζωή του έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. Όταν πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός, του θανάτου του κολλητού του. Της μεγάλης του αδυναμίας. Του Κωνσταντίνου Κουμπούρα, που, όπως είχε γράψει τότε το “patragossip”, είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών, μετά από «μάχη» που έδωσε με την μεσογειακή αναιμία.

Στην πραγματικότητα, ο Μπερδέσης, σε όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες, είναι ένας ζωντανός που καλπάζει προς το θάνατο… Πέθανε νωρίτερα, αν δεν λεγόταν «θάνατος» η ζωή του, η παραμονή του ακόμα στη γη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο «νταραβεριτζής» του επαγγελματικού μποξ, αλλά και της νύχτας. Ο άνθρωπος-σκιά του Θανάση Παπαγεωργίου. Ο «λύκος», ο εξ απορρήτων, ο «μυστικοσυμβούλος» του γνωστού επιχειρηματία κέντρων νυχτερινής διασκέδασης, που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Παναχαΐκής. Όταν, όμως, ήρθε αντίκρυ στον νεκρό φίλο του, τον οποίον κατά κάποιο τρόπο είχε «υιοθετήσει», αφού του στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του σαν φύλακας άγγελός, κατάλαβε ότι υπάρχουν και αντίπαλοι που δεν μπορείς για πάντα να τους φέρεις βόλτα.

«Κάνε το σταυρό σου…», αυτή είναι η κουβέντα του Τσίπα. Η περίπτωση του κορυφαίου Έλληνα πυγμάχου, πατρινής καταγωγής, μας λέει «Ρούφηξε τη ζωή αντί να σε ρουφάει..».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.