Η ζωή στο “εξοχικό” μετά τον Δήμο

Το Τσίπας Μπλοκ επιθυμεί σήμερα να ασχοληθεί με το μεγάλο Θερινό Χάραμα. Και δεν γίνεται βαθιά ανάλυση, κάτω δηλαδή από την επιφάνεια, αν δεν πέσουν τα φώτα στους τραγουδιστές. Η ιεροτελεστία της όλης αξέχαστης και μαγικής διαδικασίας, θα ξεκινήσει αύριο, το Σάββατο 11/05. Όχι στο πρόχειρο, ούτε στο τσαπατσούλικο. Θα ’ναι ο υπέροχος και που έχει ξαναγεννηθεί, Δήμος Ανασταστασιάδης. Και το επόμενο (18/5), και το μεθεπόμενο Σάββατο (25.5) θα επαναληφθεί η πετυχημένη συνταγή.

Κι έρχεται αμέσως μετά η κουβέντα για το μόνιμο σχήμα. Εδώ είμαστε. Βασιλική Νταντά, Λούκας Γιώρκας, Μαρία Ζούκα, Γρηγόρης Πετράκος. Αυτοί μας λένε οι πηγές μας. Και θα υπάρξουν κι άλλοι στην Ιστορία.. Υπομονή, θα μάθουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρέπει, να πούμε, και για τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο, για να ξέρετε την πραγματική αλήθεια. Το θέλει πάρα πολύ για να είναι ξανά στο Θερινό Χάραμα, αλλά παρουσιάζει δυσκολίες, διότι δεν εξαρτάται από αυτόν μόνον. Τι θα πει αυτό; Θα πει πως ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της νυχτερινής Αθήνας, μιλάει και κανονίζει πλέον, για το κάθε επαγγελματικό του βήμα. Η απόφαση θα είναι δική του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.