Η ζωή έχει έναν κανόνα: Ποτέ μην τα παρατάς!

Έμαθα για μια ιστορία, συγκινητική και παραλίγο τραγική, αλλά δεν θέλω να την περιγράψω. Μου θύμισε μια παρόμοια, που λέει : Η ζωή έχει έναν κανόνα: Ποτέ μην τα παρατάς! Πρωταγωνίστρια είναι τραγουδίστρια η Χριστίνα Ζώτου. Που τις Κυριακές θα είναι στο νυχτερινό γήπεδο του Απλά στο Παγκράτι. Μαζί με τον Νίκο Δούρο. Ήδη ξεκίνησαν, με θετική την πρώτη εικόνα. Επειδή το ξεκίνησα με μια ιστορία που έχει πολύ συναίσθημα, θα αφήσω την ίδια να την πει :

“8/9/2023 ❤️‍🩹
Ποιος το περίμενε μετά απο όλη αυτή τη διαδρομή να ξαναβρίσκομαι στην αρχή…
Όμως η αρχή σημαίνει κάτι νέο.
Και το νέο είναι πάντα ευπρόσδεκτο…
Έχω δρόμο ακόμη αλλα τουλάχιστον μετα απο 5 μήνες στέκομαι στα πόδια μου…Δε ξέρω γιατι έγινε όλο αυτο αλλα σίγουρα θα υπήρχε κάποιος λόγος. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με στήριξαν και ήταν κοντά μου, όλους αυτους που έχασα, αυτούς που κέρδισα, αυτούς που με κατηγόρησαν οτι γκρινιάζω κ με αντιμετωπιζαν με ειρωνεία χωρίς να καταλαβαίνουν τι περνάω αλλά περισσοτερο τους γιατρους μου που σε όλο αυτό ηταν μαζί μου! Σίγουρα δε μπορεις να καταλάβεις, ούτε να νιώσεις τι περναει κάποιος αν δεν έχεις ζήσει κάτι παρόμοιο αλλά το να είσαι ευγενικός δε κοστίζει κάτι. Επίσης θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη σε όσους ταλαιπώρησα και στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, τα νεύρα μου, τα κλάματα μου, τη γκρίνια μου και ολα αυτά τα ψυχολογικά τερτίπια μου…Αλήθεια δεν ήταν κ δεν είναι εύκολο… Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν είμαι έτσι. Όσο αισιόδοξος άνθρωπος και να είσαι κάποιες φορές πέφτεις και δε αντέχεις άλλο! Περισσότερο απ´όλους όμως ευχαριστω τη μανούλα μου που ήταν μαζί μου στις πιο δύσκολες στιγμές και όλη τη οικογένεια μου!!!Εύχομαι λοιπόν σε όλους καλό μήνα με υγεία!Να έχετε ανθρώπους δίπλα σας που σας αγαπάνε και σας στηρίζουν στα δύσκολα και να ΖΕΙΤΕ έντονα!!!Δώστε ευκαιρίες στους ανθρώπους και συγχωρέστε τους όταν κάνουν λάθη!Όλοι κάνουμε λάθη…Άλλωστε δε ξέρεις ποτέ, πότε μπορεί είναι η τελευταία σου μέρα…!”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, βελονισμός και νοσοκομείο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.