Ζαφείρης Μελάς- Χάρης Κωστόπουλος : Μαζί φέτος το χειμώνα στον Cabana!

Ζαφείρης Μελάς- Χάρης Κωστόπουλος : Μαζί φέτος το χειμώνα στον Cabana!

Συζητήσεις γίνονται, συμφωνίες κλείνονται και ανατροπές αλλάζουν συχνά τα δεδομένα, καθώς έχει αρχίσει να σχεδιάζεται ο νέος χάρτης των μπουζουκιών της νύχτας.

Κάποιοι τα βρίσκουν, άλλοι τα…χάνουν και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού προβλέπεται καυτός, όσον αφορά τις εξελίξεις στις επικείμενες συνεργασίες των σταρ στα νυχτερινά κέντρα της πόλης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για ακόμη μια φορά, πάντως, τη σεζόν 2019-2020 θα δούμε μεγάλες φίρμες να ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την επιτυχία, δηλαδή το γεμάτο μαγαζί.

Ένα από τα αμιγώς λαϊκά σχήματα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει το Cabana Live Stage (πρώην Γαλάζιο) στην Καυτατζογλου 46, στα Πατήσια..και στο οποίο θα συμπράξουν ο Ζαφείρης Μελάς με τον Χάρη Κωστόπουλο.

Ενώ, παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια εύρεσης της πρώτης λαϊκής γυναίκας, για να ολοκληρωθεί το σχήμα του ανερχόμενου επιχειρηματία Γρηγόρη Τουφεκλή. Κάποιοι ίσως να τον θυμάστε από το Posidonio, στο οποίο εργάστηκε επί μία δεκαετία περίπου.

Ημερομηνία έναρξης : Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.