Υποσυνείδητο “άδειασμα” Μπάρλου στον Κατσού

Γιώργος Μπάρλος- Κώστας Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι έξυπνος άνθρωπος. Αντιλαμβάνεται ότι μια τέτοια τοποθέτηση θα σχολιαστεί, θα συζητηθεί. Για αυτό και ακριβώς την έκανε στο gazzeta.gr, σε ένα από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο αθλητικό σαιτ της χώρας.

Αναφέρομαι στις δηλώσεις του, ότι θέλει να ξαναγυρίσει στην Παναχαϊκή, για να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση. Έχοντας προπονητή Οφρυδόπουλο-Κυριακίδη, Παπαπαναγή στους νέους και πρόεδρο τον Πάρη Γεωργακόπουλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι είπα πιο πάνω; Πως ο Κατσου είναι τύπος που ξέρει ακριβώς πότε και για ποιο σκοπό θα πει κάτι και από πάνω σε δημόσιο φόντο. Προφανώς, όπως όλοι, έτσι και αυτός, βλέπει πως το “μαγαζί Παναχαΐκή” γίνεται και πάλι ελκυστικό. Ξαναπέφτει «φως” επάνω του. Δεκτόν να μας πει αυτά που σκέπτεται, κι αν παρουσιάζουν ενδιαφέρον να γίνουν “πρωτοσέλιδο” στο tsipasblog. Άλλο αυτό; Ξέρει πως ενώ η ομάδα ανήκει στον ιδεολόγο, όχι γενικώς και αορίστως, αλλά για την Παναχαΐκή Μπάρλο, και αυτός μας λέει τα δικά του. Πως αν ποτέ γυρίσει, θα φέρει δικό του Πρόεδρο. Τον Γεωργακόπουλο. Αυτή την περίοδο ειδικά, είναι άκυρο, άτοπο και άστοχο να πει κάτι τέτοιο.

Μια διευκρίνιση. Ο νυν μεγαλομέτοχος της Παναχαΐκής, Γιώργος Μπάρλος, ίσως υποσυνείδητα να διαισθανόταν την “στροφή” Κατσουράνη και πρόλαβε να τον “αδειάσει”. Το έκανε στις 11/3, μιλώντας στο δημοσιογράφο Τάσο Σταθόπουλο και στο sportin.gr, όταν του τέθηκε ερώτηση που αφορούσε πιθανή επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στον σύλλογο. Είχε πει τότε :

«Δεν νομίζω πως τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου. Σημαντικό ρόλο στη νέα προσπάθεια θα έχει από ένα απαιτητικό ρόλο, ο Κώστας Κρεμμύδας. Θα είναι ο εκπρόσωπος της Παναχαϊκής στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Λίγκα».

Η επιστροφή Κατσουράνη φαντάζει βγαλμένο από όνειρο, γιατί απλά η κανονικότητα είναι άλλη. Πρόθεση του Μπάρλου και το άμεσου συνεργάτη του, Σπύρου Δήμου, είναι να φτιάξουν κάτι ολότελα καινούργιο. Με δικά τους υλικά. Όχι με χρησιμοποιημένα του παρελθόντος και καθ’ υπόδειξη. Αυτοί θα επιλέξουν και αυτοί θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Κανείς άλλος!

Διαβάστε επίσης : Ο Μπάρλος έβγαλε τη μάσκα κορωνοϊού

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.