Υπό την πίεση του Μελισσανίδη “κλειδώνει” το deal Ελληνοσουηδοι-Παναχαΐκή

Υπό την πίεση του Μελισσανίδη "κλειδώνει" το deal Ελληνοσουηδοι-Παναχαΐκή

Ο φίλος μου που δεν μου δίνει ειδήσεις, αλλά τι κατεβάζει η κούτρα του, είναι κατηγορηματικός.

Παρένθεση. Η μεγαλύτερη, η αξιόπιστη είδηση βγαίνει από το μυαλό. Όταν κάποιος, όπως ο φίλος μου, έχει την ικανότητα να εκτιμάει την κατάσταση και να συμπεραίνει π.χ. αυτό δεν κολλάει, άρα θα γίνει εκείνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Η πλευρά των Σουηδών δέχτηκε τους όρους του Κ. Μπακαλάρου και η συμφωνία, για να αλλάξει χέρια η Παναχαΐκή, κερδίζει έδαφος.

Αυτό δεν μου το είπε ο φίλος μου, του οποίου εμπιστεύομαι την κρίση του. Το συγκρινόμενο ρεπορτάζ, το υπογράφει ο Προκόπης Κόγκος, ο δημοσιογράφος της «Γνώμης». Μέσο που διατηρεί πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ .

Τσίπα, μου ψιθυρίζει στο αυτί ο δικός μου, τους άσκησες πίεση με αυτό που έγραψες. Ότι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΑΕΚ, ο πανίσχυρος Δημήτρης Μελισσανίδης, βρίσκεται πίσω από τον Ελληνοαμερικανό, που συναντήθηκε ο Μπακαλάρος στην Αθήνα …και ο οποίος προτίθεται να βάλει 500.000 ευρώ (Διαβάστε ΕΔΩ)

Ότι οι Σουηδοί, κάτω από την πίεση των πραγμάτων, αφού πλέον έχουν να συναγωνιστούν, ουσιαστικά τον «Τίγρη», δεν άντεξαν άλλο, ότι το πήραν απόφαση και θα αποδεχτούν τους όρους που είχε θέσει ο Κώστας Μπακαλάρος και αφορούσαν οικονομικές εγγυήσεις. Όσοι διάβασαν “tsipasblog” για τους όρους αυτούς (ΕΔΩ), είπα ορθά-κοφτά πως τους ζήτησε 300 χιλιάρικα. Το ποσό αυτό, που θα κατατεθεί στο τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας, θα προοριζόταν να καλύψει όλες τις μισθολογικές και λειτουργικές δαπάνες της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας έως και τα Χριστούγεννα. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, που αρχικά είχαν δώσει αρνητική απάντηση, το… ξανασκέφτηκαν και-όπως φαίνεται- θα προχωρήσουν την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαΐκή.

Αυτά μου είπε ο φίλος και πρόσθεσε: Η συμφωνία μένει να επικυρωθεί στο αυριανό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.