Υπεύθυνοι οι μαγαζάτορες πλέον

Υπεύθυνοι οι μαγαζάτορες πλέον

Ο Χαρδαλιάς το είπε ξεκάθαρα: “Για να περιοριστεί το κακό, θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμού του ωραρίου στα νυχτερινά κέντρα, αλλά μόνο σε τοπικό επίπεδο” (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Ξεκάθαρα μίλησε και ο Dj Γιάννης Λάχανος, που τον έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια να συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό : “Να την πληρώνει μόνο αυτός που φταίει και όχι εξαιτίας αυτού να την πληρώνουν όλοι” (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, θα καταλάβεις ποιος μαγαζάτορας είναι έτοιμος να συμμορφωθεί και να δείξει ατομική ευθύνη. Αν από δω και πέρα, αν δεις να συνεχίζεται η δεδηλωμένη με τους… συνωστισμούς, να γίνεται το σώσε, να το παραξηλώνουν, ο ένας να είναι πάνω στον άλλον, σκυλιά να γαβγίζουν και βόδια που μουγκρίζουν….δεν θα φταίει ο σκύλος και το βόδι. Τι φταίει ο σκύλος που γαβγίζει και το βόδι που μουγκρίζει; Ούτε θα φταίει και το τζιτζίκι που τζιτζικάει. Αλλά ούτε και ο κόσμος. Όχι, βέβαια. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Θέλει να διασκεδάσει, να πιει και να χορέψει. Ούτε η αστυνομία που θα σφίξει, σίγουρα, τους εφόδους στα μαγαζιά. Τα χρηματικά πρόστιμα με εξαψήφιο νούμερο και το λουκέτο με διψήφιο αριθμό ημερών, αν τυχόν έρθουν, θα έχουν… ονοματεπώνυμο. Ο μαγαζάτορας θα φταίει. Διότι πλέον θα είναι προετοιμασμένος, ότι αν δεν τηρήσει τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, θα αποβληθεί από το παιχνίδι.

Πρέπει να σφίξουν οι κώλοι στη νύχτα, στα beach bar- restaurant, μετά τα όσα είπε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Πρέπει να καθαρίσουν τη μουγάδα κάποιοι. Για να μην φτάσουμε Σεπτέμβρη και η μπάλα τους πάρει όλους.

Διαβάστε επίσης : Voodoο-Ακάνθους : “Κόβουν” εκδηλώσεις, μετά τα νέα μέτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.