Γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, αλλά μόνο ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

Bread factory. Στο όνομα αυτό κάνεις μια στάση. Έστω μονάχα ένα λεπτό, αξίζει να το πράξεις. Εννοείται πως ναι. Και σ’ αυτό το λεπτό της στάσης, σου έρχονται στο νου πολλές εικόνες, που έχουν γράψει Ιστορία, που έχουν την αύρα της αιωνιότητας. Σχετίζονται άμεσα με αυτό που ο Ιησούς Χριστός δίδαξε «Όποιος έχει δύο χιτώνες ας δώσει τον ένα σ’ αυτόν που δεν έχει, κι όποιος έχει τρόφιμα ας κάνει το ίδιο». Αυτή είναι η σωστή απόπειρα για την αγιοσύνη. Και όχι να προσεύχεσαι στο άπειρο. Στο άγνωστο!

Και με τα δύο χέρια ψηλά, χειροκροτάς, για αυτό που πρόκειται να συμβεί σήμερα Δεύτερα, 11η Δεκεμβρίου, το απόγευμα στις 18:30, στο κατάστημα Bread factory στο Μαρούσι (Λεως. Κηφισίας 62)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Charity event για τη στήριξη του συλλόγου ΔΥΑΜΕΑ! 

Επειδή στη γνωστή αλυσίδα πολυχώρων εστίασης, πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι με «ειδικές ανάγκες», αλλά απλά άνθρωποι με μοναδικές ιστορίες και δυνατότητες. 

Ελάτε να μοιραστούμε στιγμές γέλιου, αγάπης και ελπίδας 

Μπορεί να είναι εικόνα ‎ψωμί σικάλεως και ‎κείμενο που λέει "‎ΕΙΔΙΚΕΣ بييا BREAD FACTORY ΔΥΑΜΕΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Τα Bread Factory στηρίζουν τον σύλλογο "Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι "ΔΥΑΜΕΑ" και διοργανώνουν ένα Christmas Charity Event Σας περιμένουμε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:30, στο κατάστημα "Bread Factory" στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 62). POWERED BY BeautifulPeople‎"‎‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.