Δεν υπάρχει η κάρδιά Στάθη Σχίζα, Θεοδόση Νικολάου

Είναι η κορυφαία δημοσίευση που έχει κάνει πότε στο Instagram. Έγινε από το προφίλ του κυρίου Στάθη Σχίζα, ενός αληθινά συμπαθητικού τύπου, ευγενικού και διακριτικού. Έλα, όμως, που είναι και με ευαισθησίες άνθρωπος, καμία σχέση με τις άλλες survivor περσόνες, που τους νοιάζει μόνο, πως θα βγουν μπροστά στην καταραμένη κάμερα, χωρίς να έχουν κάτι με ουσία να πουν. Απλά να επιδιώξουν να εντυπωσιάσουν, είναι εύκολο να εκτεθούν. 

Ο κύριος Σχίζας είναι με ουσία. Ουσία για να βοηθήσει τους άλλους, σε αυτή την ζωή, όχι στην προηγούμενη. Η μόνη ουσία είναι αυτή η ουσία. Δεν έχει υπερυψωμένη μύτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Νικολάου είναι ο κολλητός του. Είναι δυνατόν να μην είναι σαν αυτόν, αλλά κάτι άλλο να εκπροσωπεί; Όχι δεν είναι δυνατόν! Πήγαινε τώρα αμέσως να δεις έναν ψυχολόγο, να σε εξετάσει, έχεις μεγάλο πρόβλημα, αν έχεις ακούσει άνθρωπο, να πει το παραμικρό για τον Θεοδόση. Και είναι φίλος μας, είμαστε τυχεροί, έχει καρδιά διαμάντι.

Τα σκέφτηκα αυτά με αφορμή την επίσκεψη τους, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ». Πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, δώρισαν φαρμακευτικό υλικό, καθώς και παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται στη μονάδα.

Τους υποδέχτηκε στην μονάδα : O Διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», κ. Μανώλης Παπασάββας, η Γενική Γραμματέα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, κ. Τζωρτζίνα Έλληνα και η Τομεάρχης της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» κ. Αλεξάνδρα Παπασαραντοπούλου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.