Ξέρουν οι ειδικοί…

Στις σχολές δημοσιογραφίας το λένε. Δεν είναι είδηση να ορμήσει ο σκύλος στον κλέφτη, γενικά σε άνθρωπο. Η είδηση είναι να δαγκάσει σκύλο ένας άνθρωπος. Σε μετάφραση, δεν είναι είδηση το αναμενόμενο, αλλά το απρόβλεπτο, το αναπάντεχο.

Ο κύριος Σταμάτης Γονίδης ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο Posidonio, σε αυτό το νυχτερινό γήπεδο. Από τα πιο ιστορικά. Από τα πιο ανανεωμένα. Είναι μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι η είδηση; Τα πάρα πολλά λουλούδια που πήρε. Στη νυχτερινή γλώσσα ονομάζεται ζημιά, γκρέμισμα. Και υπ’ όψιν δεν υπάρχουν στη σημερινή νύχτα, κι ας είσαι ο πιο γνωστός και πασίγνωστος καλλιτέχνης. Αλλά τα είδαμε εδώ…Αλλά τα πήρε αυτός.

Και έκπληξη δεν αποτελεί, το έχουμε ήδη επισημάνει : Ο μόνος δρόμος που θα κρατήσει ‘ζωντανή’ την επιχείρηση νύχτα, η αγορά θα σε ανταμείψει. Είναι όταν το προϊόν σας, το brand σας να έχει πιάσει θέση στο λαϊκό. Γιατί είναι αυτό που τρελαίνει το μυαλό των καταναλωτών.

Δώστε έμφαση στις εικόνες.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "leuteris_drakotos 17 ώ. S AGANAA"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, βιολί, σαξόφωνο, πλήθος και κείμενο που λέει "theodosis nikolaou ώ."
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "moutsos_manousos ώ. Ξέρουνοιειδικοί... ειδικοί..."
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.