Ξεφεύγει η κατάσταση! – Μπουκάρει σε σπίτια η καναδική αστυνομία για την καραντίνα

Ξεφεύγει η κατάσταση! - Μπουκάρει σε σπίτια η καναδική αστυνομία για την καραντίνα

Εκείνοι που παραβιάζουν τον νόμο αντιμετωπίζουν πρόστιμο μέχρι 1 εκατομμύριο δολάρια και τρία χρόνια φυλάκισης.

Η αστυνομία στον Καναδά θα επισκέπτεταί τα σπίτια των ανθρώπων που βρίσκονται υπό το καθεστώς της καραντίνας για να ελέγξουν ότι συμμορφώνονται, ενώ εκείνοι που παραβιάζουν τον νόμο αντιμετωπίζουν πρόστιμο μέχρι 1 εκατομμύριο δολάρια και τρία χρόνια φυλάκισης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με το νόμο, οι Καναδοί που επέστρεψαν από το εξωτερικό ή κινδυνεύουν να έχουν μολυνθεί από το COVID-19 έχουν εντολή να παραμείνουν στο σπίτι για 14 ημέρες.

Η αστυνομία λέει ότι θα επισκεφθεί τα σπίτια των ατόμων που βρίσκονται υπό καραντίνα και θα τους… συμβουλεύσει για τις “πιθανές συνέπειες της μη συμμόρφωσης”, προσθέτοντας ότι οι παραβάτες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν “σημαντικές κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων των προστίμων και της φυλάκισης”.

“Το ανώτατο πρόστιμο για μη συμμόρφωση με την καραντίνα είναι 750.000 δολάρια και έως έξι μήνες στη φυλακή, αλλά εκείνοι που θέτουν σε κίνδυνο τους άλλους θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αυστηρότερες ποινές: έως 1 εκατομμύριο δολάρια και τρία χρόνια φυλάκισης”, αναφέρει η Global News .

-pentapostagma.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.