Ξεχωριστό, όχι κάτι συνηθισμένο….

Kάτι περισσότερο από ένα απλό bar – restaurant. Με φόντο το γραφικό Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Παλιά Παραλία. Kάτι περισσότερο από ένα απλό bar – restaurant, όπου κι αν βρίσκεται, ένα πράγμα σημαίνει : Όχι μόνο καλό και όμορφο, αλλά κάτι πολύ εντυπωσιακό, επιβλητικό και καθηλωτικό. Σαν εικόνα και υπηρεσίες. Η πιο μεγάλη και πανηγυρική νίκη του επαγγελματία, είναι η έκπληξη, ο ενθουσιαμός από το κοινό του.

Το Mazu είναι σε αυτή την αξιολόγηση, κι αν δεν το επισκεφτείς, έστω και μια φορά, εσύ θα χάσεις.. Φιλοσοφία των ανθρώπων του, είναι ότι το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή, αλλά μια πύλη προς τον πολιτισμό, την παράδοση και τη σύνδεση με τη φύση. Γι’ αυτό και έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν μια εμπειρία που ξεπερνά το πιάτο. Για τον σκοπό αυτό, η ομάδα του Mazu έχει αφιερωθεί σε μία αποστολή: να βρει τις καλύτερες πρώτες ύλες, να παρουσιάσει αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και να τιμήσει την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου. Το εστιατόριο παρουσιάζει έναν ιδιαίτερο γαστρονομικό οδηγό με γεύσεις από τις μεσογειακές ακτές και ελληνικά πιάτα με έμφαση τόσο στο καλό κρέας όσο και στο φρέσκο ψάρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

mazu-27-J0jBp.jpg
mazu-56.jpg
mazu-6.jpg

Μια ακόμη γωνία που θα σας μαγέψει με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά της. Σε αυτήν θα ανακαλύψετε μια λίστα από cocktails, για να δημιουργήσετε το τέλειο pairing με το φαγητό σας, όπως και μια εξίσου «ψαγμένη» wine list από τους ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, αλλά και premium ετικέτες για τους πιο απαιτητικούς.

Ώρες brunch: 09:00-14:30. Ώρες γεύματος/δείπνου: 13:00-23:30. Σνακ σερβίρονται μεταξύ 14:30-19:00.

Info: Mazu Bar Restaurant, Λεωφ. Νίκης 7, τηλ.: 2311 218046, @mazu_thessaloniki

-με πληροφορίες από το glow.gr

Διαβαστε ακομα: Ένας Casper βγαλμένο από παραμύθι, δεν θυμίζει σε τίποτα την …καταστροφή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.