#BreadFactory βρίσκετε τρομακτικά κοντά σου #KatheMeraKaiKati

Μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού σήμερα 8 Σεπτεμβρίου. Η εκκλησία μας τιμά τη σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Πρόκειται για τη σύναξη, δηλαδή τη συνάθροιση, των πιστών για να αποδώσουν την πρέπουσα τιμή στους λειτουργούς του Θεού και δικούς μας προστάτες σε μια κοινή για αυτούς γιορτή.

Επειδή το έργο τους είναι να προστατεύουν τους ανθρώπους, να πολεμούν και να μάχονται τους κακούς δαίμονες, κατακτώντας έτσι τους Ουρανούς, η Πολεμική μας Αεροπορία τους έχει ανακηρύξει Προστάτες της και γιορτάζει την ίδια μέρα, προστάτης της οποίας είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, καθώς ο Μιχαήλ είναι ο πιο ένδοξος και λαμπρός ταξιάρχης των ασωμάτων Δυνάμεων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Σύναξη των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ | Arxon.gr

Εμείς στο Tsipas Blog γιορτάζουμε τα Bread Factory. Τι ακριβώς γιορτάζουμε; Το ότι εμφανίστηκαν πριν από εννέα χρόνια και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στις αλυσίδες πολυχώρων εστίασης. Θα τα βρείτε σε 8 σημεία της Αθήνας. Βασικά, στα καλύτερα σημεία. Και είναι έτοιμα να σας να εξυπηρετήσουν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "Fyli Φυλή oudies υδιές Rea Ρέα AnoLiosia Άνω Λιόσια Ekali Εκάλη Waterfun Temporarilyc Acharnes Αχαρνές Paradise Park Kifisia Κηφισιά G.uNatural History Petra'sTeae Petra's ΘέατροΠέτρας Kamatero Καματερό Φυσικήςστρίας E75 Lykovrysi Λυκόβρυση Maroi Μαr Antonis Tritsis Αντώνης Τρίτσης Nea Ιλιον lonia Ιωνία Haidari Χαϊδάρι Vrilissia Βριλήσσια ..Ge Άλσος Βεϊκου Peristeri Περιστέρι ndri δρι Psy Ψυχ Gerakas Γέρακας Egale Korydallos Αιγάλεω Κορυδαλλός Allou! Fun Park Athens Αθήν Ûthens Zografou Ζωγράφου Γλυκά ερά Vyronas Βύρωνας . ειραιάς Ιερά Μονή Holiday Airp ριανής Metro Mall Niarchos idation Cultural... Κέντρο Σταύρος Νιάρχος Ilioupoli Ηλιούπολη Alimos Άλιμος Kare Καρε Argyroupoli Αργυρούπολη Ag. Georgi Γεώργιο Elliniko Ελληνικό"

Μα πώς τα κατάφερε; Γιατί αυτό που σου δίνει, είναι το τέλειο, το ολοκληρωμένο. Το Θεό αγγίζει, δεν έχουμε λόγο να υπερβάλουμε. Καλύπτει μέχρι και τους ψυχαναγκαστικούς μας φίλους, τους πιο περίεργους και ιδιότροπους.

Στο εν λόγω Bread Factory, λοιπόν, θα βρεις τον “παράδεισο” σου και σε Τιμές ΣΟΚ! Bakery, patisserie, gelateria, coffee corner, restaurant και delicatessen store…και άλλα πολλα..

Εννοείται ότι λαμβάνω υπ’ όψιν και ότι κυκλοφορεί με προσανατολισμό στην εξωστρέφεια και στην κοινωνική ευθύνη.

Μπορεί να είναι doodle ναός και κείμενο που λέει "OI ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥ FACTORY"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Î συμβουλή της ημέρας όπως λένε και στο χωριό... RISK THE BISCUIT! IT FOR"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, σκύλος και κείμενο που λέει "BREAD FACTORY FOOD FOR αγάπης. THOUGHT •Πράξεις Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.