Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Δήμος της Αίγινας- Το νερό, που κάνει 20 ευρώ, το έκοψε σε βίλα μεγαλοεπιχειρηματία – Αυτός τους ψάχνει, να δει τι πραγματικά συμβαίνει..Αλλά η κλήση του προωθείται- Έτσι έφτασε στο tsipasblog και θα το πάει πολύ πιο πέρα

Ο άνθρωπος από καταβολής δεν άλλαξε. Άρα, είναι ικανός για όλα. Για κάθε τι, ώστε να σηκώσεις ψηλά τα χέρια. Επειδή είναι ικανός για όλα. Κάνει και αυτά, που δεν μπορείς να προβλέψεις. Το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Πράγματα χωρίς την παραμικρή λογική μέσα, την ψάχνεις, αλλά δεν την βρίσκεις με τίποτα. Πέραν κάθε φαντασίας ο άνθρωπος τα διαπράττει. Κι όταν λέμε άνθρωπος, δεν εννοούμε κάποιος ψυχοπαθής, ένας σχιζοφρενής, ένας ανώμαλος. Για τα πιο απίθανα πράγματα, είναι πρωταγωνιστές πολλοί άνθρωποι μαζί, σύνολα, μάζες, ομάδες.

Πάμε στο ρεπορτάζ που έχει ουσία. Αίγινα. Η Δημοτική Αρχή. Δεν ξαναγίνεται αυτό που έκανε. Έκοψε το νερό βάρος κάποιου ταλαίπωρου ανθρώπου, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα ; Όχι, δα! Έκοψε το νερό, που πόσο έρχεται το μήνα, στον καθέναν, σε κάθε λογικό λογαριασμό ; Πάντα, πάνω κάτω στα 20 ευρώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το απίστευτο, κι όμως ελληνικό, είναι πως το σπίτι -βίλα είναι, εξοχικό είναι, που πηγαίνει μόνο τα καλοκαίρια- για περίπου 20 μέρες, αντιμετωπίζει προβλήματα υδροδότησης, ανήκει σε άτομο, που είναι επιχειρηματίας (στο χώρο του πετρελαίου). Και μάλιστα, η πιάτσα του, τον χαρακτηρίζεται ως πολύ δυνατό οικονομικά. Από αυτόν το μάθαμε, έφτασε στα αυτιά του Τσίπας Μπλοκ. Και είναι αποφασισμένος, να το πάει σε πολλών ακόμη τα αυτιά, με επόμενο στάδιο να είναι τα κανάλια της Αθήνας..Και να δείτε που θα το κάνει. Όπως μας είπε χθες, που μας τηλεφώνησε, δεν ξέρει γιατί γίνεται όλο αυτό. Βέβαια, φαντάζεται, πολλά φαντάζεται και κάποια είναι πολύ βρώμικα.

“Δεν έχω πάρει καμία απάντηση από αυτούς που πρέπει να πάρω. Προσπαθώ εδώ και μέρες να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους του δήμου, τον Δήμαρχο τον Αντιδήμαρχο Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης.. Την εταιρία που διαχειρίζεται το νερό, αλλά η κλήση μου προωθείται. Δηλώνουν «εξαφανισμένοι», ότι λείπουν συνέχεια σε δουλειές”. Κάποια από τα λόγια του, που συγκράτησα.

Σαφώς και το tsipasblog.gr, πρόκειται να διασταυρώσει τις καταγγελίες του, αν αληθεύουν η όχι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.