WELCOME to the ZOO 9/9/2024

Από το Facbeook τού Νίκου Μουρατίδη :

Όπως είναι γνωστό πέρασε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη με 163 ψήφους και κατά πάσα πιθανότητα το κόμμα οδηγείται σε έκτακτο Συνέδριο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στις κάλπες που θα στηθούν για να ψηφίσουμε τον νέο πρόεδρο, θα έχουν δικαίωμα ψήφου τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος.

Εκτός του Στέφανου Κασσελάκη υποψήφιοι αναμένεται να είναι οι Παύλος Πολάκης, Νικόλας Φαραντούρης, πιθανόν ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Απόστολος Γκλέτσος απ’ ότι διαβάσαμε και βλέπουμε….

Ο Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis μετά την υπερψήφιση της εις βάρος του πρότασης μομφής από την Κεντρική Επιτροπή δήλωσε λυτρωμένος και είπε:

• “Είμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος. Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία, η νομενκλατούρα και διάφορες φράξιες, να ξεφτιλίζουν τα αξιότιμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα και να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος”.

Καταλόγισε δε στους αντιπάλους του ότι «κατέφυγαν σε πρακτικές που δεν ταιριάζουν στις παραδόσεις της Αριστεράς» και κατέληξε:

• “Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ”.

Γενικά το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ στενάχωρο. Συνέβησαν πράγματα που εγώ προσωπικά ντράπηκα πολύ. Ντράπηκα για το κόμμα μου. Ο Nikos Moraitis μίλησε για βόθρο.

Δεν το βρίσκω υπερβολή

Παιδιά δεν ήταν κάτι μικρό αυτό που έγινε, ούτε κάτι που αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Για πρώτη φορά στην Ιστορία της Μεταπολίτευσης, όργανο ενός κόμματος, καθαιρεί τον εκλεγμένο πρόεδρο. Έγινε δηλαδή κάτι σαν εσωκομματικό πραξικόπημα.

Ο τρόπος που σκέφτομαι και που καταλαβαίνω την πολιτική δεν μου επιτρέπει να αντιληφθώ τι έχει συμβεί. Εγώ σκέφτομαι απλά ή και απλοϊκά, αλλά φαίνεται ότι το παρασκήνιο, οι ίντριγκες, οι δολοπλοκίες και τα συντροφικά πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν.

Ανάμεσα σ’ αυτά που με στεναχώρησαν και με θύμωσαν ήταν και αυτό που είπε ο Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis για την τεκνοθεσία από ομόφυλα αλλά και από ετερόφυλα ζευγάρια.

Η πρώτη που αντέδρασε έντονα ήταν η Elena Akrita – μητέρα η ίδια υιοθετημένου παιδιού – και του έγραψε δημόσια

• Ούτε καλημέρα…

Ο Παύλος Πολάκης της απάντησε κι’ αυτός δημόσια – σε κοινή θέα• “Ντροπή Έλενα!! Είναι προφανές αυτό που είπα και χθες και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ: Ναι είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας όχι μόνο στα ομόφυλα αλλά και στα ετερόφυλα ζευγάρια”

Η Έλενα επανήλθε γράφοντας

• Παύλο Πολάκη ούτε καλημέρα. Και στην ομιλία σου ήμουν παρούσα, δεν θα με βγάλεις τρελή. Τέλος.

Επίσης στενάχωρο να βλέπεις Συριζαίους να γράφουν πράγματα που τα φανταζόμασταν.

Διάβασα ας πούμε…

• Σπίρτζης και ο Θεοχαρόπουλος οι πούροι αριστεροί!!!

Ο φίλος Charilaos Kolozof σχολίασε

Καλημέρα Νίκο. Δύο τρεις σκέψεις για τα χθεσινά στον ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος διαβάσει το καταπτυστο και απαράδεκτο κείμενο της πρότασης μομφής θα καταλάβει πολλά. Κυρίως για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που κάποιοι θεωρούν χαμηλό και ότι ευθύνεται ο πρόεδρος και η ομάδα του. Όχι αγαπητοί μου. Ευθύνεται πρωτίστως η λευκή απεργία που είχαν κηρύξει την περίοδο εκείνη διάφορα στελέχη με στόχο να καταγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ μικρό ποσοστό και να αμφισβητήσουν τον πρόεδρο. Απλά δεν τους βγήκε “καλό” το αποτέλεσμα γι’ αυτους.

Για δε την μυστική ψηφοφορία ένα έχω να πω. Και οι δωσίλογοι στην κατοχή κουκούλα φορούσαν. Όταν πιστεύεις σε κάτι βγαίνεις με τόλμη μπροστά και το υπερασπίζεσαι. Το σύστημα μιντιακό και μη, δίνει τα ρέστα του για να βγάλει εκτός τον Στέφανο ώστε να δημιουργήσουν το επόμενο βολικό κυβερνητικό σχήμα, την “κεντροαριστερά”. Βλέπε Mega με την μικρή στροφή που έχει κάνει. Προετοιμάζει το έδαφος. Πάντα χρειάζονται εφεδρείες για το σύστημα.

Και για να πλήττουμε, από σήμερα επιστρέφει ο Αλέξης Κούγιας μια και ξεκινά το εφετείο για τους βιασμούς ανηλίκων

• Ξανά στο εδώλιο ο Λιγνάδης

Να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτά που θα ακούσετε από το στόμα του Κούγια.

Να σας ενημερώσω ότι από σήμερα λέει θα έχουμε 3ημερη κακοκαιρία αλλά και σήμερα έχουμε και απεργία Ταξί.

Ανάρτηση του φίλου μου Αριστείδης Μαρίνης

Ο αυριανισμος δεν θα περάσει! Έτσι και διώξουν τον Κασσελάκη όλοι εμείς οι κεντροσοσιαλιστες που φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ ….του γερμανόφιλου Σημίτη και κάναμε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα ξανά φύγουμε για να βρεθούν πάλι στο 3% όλοι αυτοί που δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. Μας έσυραν δυο φορές οι ΚΚΕδες για εκλογές και συνεχίζουν να μας φτύνουν και να μας υποτιμούν 200000 κόσμο που πήγαμε και ψηφίσαμε για να καθαρίσει το κόμμα από το βολεμένο και διαπλεκόμενο αμπέχονο … Αρκετά !

Στην Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης έξαλλος που όλο αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ του στέρησε δημοσιότητα.

Άσε δε που στην συνέντευξη τύπου – εκεί που οι δημοσιογράφοι του κάνουν ερωτήσεις – για 6η χρονιά δεν έδωσε τον λόγο στον δημοσιογράφο του Documento να του κάνει ερώτηση.

Μητσοτάκης είναι αυτός κουκλίτσα μου, και φιμώνει και λογοκρίνει.

Μητσοτάκη, να σε ρωτήσω, γιατί ο Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής δεν ήταν παρόντες στη ομιλία σου στην Θεσσαλονίκη;

Χαχαχαχαχα

Γουστάρω την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα λέει όπως μ’ αρέσει.

Χύμα και τσουβαλάτα.

• Ο χειρότερος υπουργός όλων των εποχών!

Ο χυδαίος Άδωνις αφού πρώτα διέλυσε ό,τι βρήκε όρθιο στο ΕΣΥ, τώρα καθυβρίζει όλους όσοι διαμαρτύρονται για το καταστροφικό του έργο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να καταστήσει το όνομά του συνώνυμο της πολιτικής χυδαιότητας, των κυβιστήσεων, της αγάπης του για τους ισχυρούς και του μίσους του για τον λαό. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει ξεπεράσει ακόμα και το δικό του πολύ χαμηλό όριο, φοβούμενος πως η ασυλία του τελειώνει και η κατακραυγή για το έργο του αρχίζει.

Έτσι!!! Δώσε πόνο.

Στην Ελλάδα που η κυβέρνηση μας λέει ότι όλα βαίνουν καλώς, η ανεργία αυξάνεται όπως και ο αριθμός των εργαζομένων που εγκαταλείπουν τη χώρα.

• Όπου φύγει – φύγει οι νέοι από την Ελλάδα της φτώχειας.

Φεστιβάλ Βενετίας: Στον Αλμοδόβαρ ο Χρυσός Λέοντας

Ες αύριον τα σπουδαία

Namaste

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.