-Από το Facebook του Νίκου Μουρατιδη:
Είπε η Λατινοπούλου κάποια πράγματα για τον Σημίτη και πετάχτηκε ποιος λέτε για να την βάλει στην θέση της;
Ποιος;
Έλα βρε συ σκέψου λίγο.
Ο Άδωνης καλέ!
Και είπε:
• “Δηλαδή ο ελληνικός λαός έβγαλε 8 χρόνια έναν προδότη πρωθυπουργό; Και επιπλέον πως μιλάει έτσι για ένα νεκρό πριν την κηδεία του”.
• “Πότε να μιλήσω, μετά τα σαράντα;” του απάντησε εκείνη….
Και κάπου εκεί, τσουπ πετάχτηκε και η Άννα Διαμαντοπούλου που είναι σκληρή σοσιαλίστρια αλλά γουστάρει και Άδωνη κάργα άμα λάχει…
• “Μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης καταχέριασε τη Λατινοπούλου, όλοι οι άλλοι αφ’ υψηλού”.
Λατινοπούλου, Άδωνης, Άννα Διαμαντοπούλου: Ανάστατη η πολιτική ζωή του τόπου.
Τρομερή αυτή η βδομάδα.
• Η Δευτέρα ήταν σαν Κυριακή
• Η Τρίτη ήταν σαν Δευτέρα- για τους εργαζόμενους
• Και σήμερα, πάλι είναι σαν Δευτέρα, για τα παιδιά που πάνε σχολείο….
Τρομερό trip αν το σκεφτείς….
Καλέ Κούλη, για ποιον χτυπάει η καμπάνα;
• H βρετανική κυβέρνηση “προετοιμάζεται για την κατάρρευση των ιδιωτικών σχολείων” λόγω αύξησης των διδάκτρων.
Αυτός όμως επιμένει στην ιδιωτική εκπαίδευση. Θα την κάνει καλύτερα απ΄ τους μαλάκες τους Βρετανούς.
Λέω τον Κούλη να τον αποκαλούμε πια Κίτσο.
Ναι, τι με κοιτάς;
Όταν πάει η Μαρινέλλα στον Καζαντζίδη του λέει ότι την λένε Κίτσα.
Άρα ο Κούλης, είναι Κίτσος!
Θαύμα, το καθιερώνω!
Κλείνει το ιστορικό βιβλιοπωλείο «Χαλκίδη» της Μυτιλήνης μετά από 70 χρόνια.
Ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Χαλκίδης που το κληρονόμησε από τον ιδρυτή πατέρα του, δεν άντεξε να σηκώσει άλλο το βάρος του και -όπως λέει- «μια και δεν βρέθηκε άλλος να παραλάβει το 70χρονο σχεδόν φορτίο» προχώρησε στο κλείσιμο του.
• Εγώ αν ήμουν υπουργός πολιτισμού, θα έπαιρνα το επόμενο αεροπλάνο για Λέσβο, θα έβλεπα τι συμβαίνει με τα ίδια μου τα μάτια και ως συμβολική κίνηση θα διευκόλυνα τον κ. Χαλκίδη και να ξεχρεώσει, και να ανακαινίσει το ιστορικό βιβλιοπωλείο της πόλης της Μυτιλήνης.
Αλλά δεν είμαι υπουργός Πολιτισμού…..
Demi Moore (Ντεμί Μουρ) Ολική επαναφορά στις ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
Η Ντεμί που λέτε, είναι μακρινή συγγενής μου. Απλά επειδή θα έκανε διεθνή καριέρα έκοψε το επώνυμο για να μπορούν να το προφέρουν πιο εύκολα.
Χαχαχαχαχα
Κλαίω σου λέω…
Η ξαδέλφη….
• Αναδρομικά έως 18.000 ευρώ σε 240.000 συνταξιούχους.
Τι εννοείς 18 χιλιάρικα σε 240 χιλιάδες ανθρώπους, ή από 18 χιλιάρικα ο καθένας;
Μπερδεύτηκα βρε μανάρι μου…..
Ο Κίτσος ανακοίνωσε:
• Την Παρασκευή συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο και απ’ ότι φαίνεται θα ζητήσει από τους υπουργούς πολλή δουλειά και επιτάχυνση του έργου.
Είναι πυρ και μανία με κάποιους που έφυγαν πολυήμερες ακριβές διακοπές χωρίς να τον ρωτήσουν και σκοπεύει να τους βάλει τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι.
Θα τους πει λοιπόν για ενίσχυση των εισοδημάτων, περαιτέρω μείωση της ανεργίας, μειώσεις φόρων και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
Τα ίδια που τους λέει τα τελευταία 5 χρόνια…
Μια ηλικιωμένη στο Μοσχάτο έπεσε θύμα άγριας ληστείας.
Ανήλικοι την απείλησαν και την έδεσαν.
• “Με το ψαλίδι στα χέρια μου έλεγαν τα λεφτά, που τα έχεις τα λεφτά, ενώ εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω”.
Η νέα μάστιγα της εποχής μας: Οι ανήλικοι.
Η σοβαρή πολιτική δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη χόρεψε παραδοσιακούς χορούς με φουσκωμένη κοιλίτσα.
• “Έγκυο γυναίκα με αφήνετε να χορεύω μόνη μου;”
Τύφλα να έχουν οι πρωϊνατζούδες σε σχέση με το πως εκμεταλλεύεται την εγκυμοσύνη της αυτή η γυναίκα….
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο ακροδεξιός Ζαν Μαρί Λεπέν, πατέρας της Μαρίν Λεπέν και συνιδρυτής του Εθνικού Μετώπου. Είχε διαγραφεί από Εθνικό Μέτωπο από την κόρη του Μαρίν Λεπέν τις 20 Αυγούστου 2015, μετά από αμφιλεγόμενες δηλώσεις και έκτοτε βρέθηκε περιθωριοποιημένος από τη γαλλική πολιτική σκηνή.
• Άκου 96!!!! Ζουν και πολύ ρε γμτ!
Σωφρονιστική υπάλληλος στο Λονδίνο καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση γιατί έκανε σεξ με κρατούμενο μέσα σε κελί
Η 31χρονη βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξ ενώ είχε υπηρεσία.
Δήλωσε ένοχη για παράβαση καθήκοντος σε δημόσιο αξίωμα
Ένοχη κύριε πρόεδρε, αλλά ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα.
Αν κάτι σου κολλήσει στο μυαλό, δύσκολα ξεκολλάει…
Τον έβλεπε και της έτρεχαν τα σάλια, λένε οι φίλες της….
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:
• “Ο Μητσοτάκης είναι από τους πιο έξυπνους πρωθυπουργούς που έχω συνεργαστεί”.
Ξεκάθαρα πράγματα.
Προσοχή μην γλιστρήσετε απ’ τα πολλά σάλια…
Αφήνω και κάτι εδώ για τους μπατριώτες….
• Ντελιβεράς από το Πακιστάν έσωσε γυναίκα από φωτιά στην Σύρο.
O Elon Musk τους έχει πάρει παραμάζωμα.
Μιλάει «ζωντανά» στο «Χ» μέχρι και με την αρχηγό της γερμανικής ακροδεξιάς.
Ανακατεύεται στην Γερμανία, ανακατεύεται στην Αγγλία… άντε να δούμε που αλλού θα τον δούμε να “την χώνεται”.
Μωρ’ τι είναι’ τούτος;
Ο νέος πλανητάρχης;
Γονείς μαζέψτε τα παιδιά σας….
• Επίθεση σε ανήλικους στον Πειραιά – Ρώτησαν τι ομάδα ήταν και άρχισαν να τους χτυπούν.
Η ποιότητα της κυβέρνησης του Κίτσου δεν κρύβεται.
Η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη τάχθηκε με δήλωσή της υπέρ της επανεκλογής της κυρίας Σακελλαροπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:
• «Και ο Κάρτερ είχε ως πρόεδρος της Αμερικής μία αποτυχημένη πρώτη θητεία, αλλά στη δεύτερη θητεία ήταν εξαιρετικός»!!
Την έπιασαν κάποιοι γνώστες και την ξεφτίλισαν…
- Πρώτον ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκλέγεται από τον λαό και δεν διορίζεται.
- Δεύτερον, ότι ο Τζίμι Κάρτερ όχι μόνο δεν επανεξελέγη, αλλά κυριολεκτικά συνετρίβη διεκδικώντας την ανανέωση της θητείας του, από τον Ρόναλντ Ρήγκαν.
Η Σοφία Βούλτεψη απέδειξε για μια ακόμη φορά που βρίσκεται η πολιτική της θέση: Στον σκουπιδοτενεκέ.Ανακαλούνται σοκολάτες με φουντούκια – Εντοπίστηκαν σκουλήκια!
Ο Αντώνης Ρέμος τις ελεύθερες ώρες του για να βγάζει κάποιο επιπλέον χαρτζιλίκι δουλεύει ως εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.
• “Με την Μαρινέλλα βρισκόμαστε σε μία κατάσταση όπου δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι τα πράγματα είναι ευνοϊκά”.
Ες αύριον τα σπουδαία
Namaste