WELCOME to the ZOO 7/9/2024

Από το Facebook του Νίκου Μουρατίδη :

Άργησα σήμερα, γιατί χτες βράδυ πέρασαν δυο φίλοι και πήγαμε για ποτάκι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ένα έγιναν δύο, τα δύο έγιναν τρία και ορίστε τα αποτελέσματα….

Καλημέρα….

Στη γιορτή για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν κάλεσε τη Σύλβα Ακρίτα, ιδρυτικό στέλεχος και πρώτη γυναίκα βουλευτή στην ιστορία του κινήματος.

Καταλαβαίνετε τι έγινε!

Φρούμαξαν κάποιοι καλοί δημοσιογράφοι, άρχισαν να ρωτούν, την σκυτάλη πήρε και η Elena Akrita και έγινε – αυτό που έπρεπε να γίνει.

• “Την απρέπεια χρεώνεται προσωπικά ο Πρόεδρος του κόμματος. Η μητέρα μου έδωσε αγώνες, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και για πολλά χρόνια μετά. Το μπόι της Σύλβας Ακρίτα δεν κονταίνει, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί ακόμα και σήμερα.”

Έγραψε η Έλενα μεταξύ άλλων.

Το ελεεινό ΠΑΣΟΚ έπρεπε να απαντήσει και να αμυνθεί.

Το πήρε πάνω του ο Απόστολος Κακλαμάνης και είπε ότι έγιναν προσπάθειες να την βρουν… μπλα μπλα μπλα… και στο τέλος είπε ότι ήταν δικό του λάθος.

Η Elena Akrita επανήλθε

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Απόστολε Κακλαμάνη,
Είναι επιεικώς προβληματικό – αν όχι αστείο – να λέμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τη Σύλβα Ακρίτα, όταν η ίδια έχει τους ίδιους αριθμούς τηλεφώνου εδώ και 30 χρόνια.
Με πήρατε, λέτε, κι εμένα τηλέφωνο και δεν με βρήκατε; Και γιατί δεν αφήσατε μήνυμα εσείς ή το γραφείο σας να σας καλέσω αμέσως; Θα το έκανα με μεγάλη χαρά.
Πώς εσείς επικοινωνήσατε εύκολα με την μητέρα μου, ενώ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ την έψαχναν δήθεν τόσες μέρες;
Ειλικρινά, κύριε Πρόεδρε, με το χέρι στην καρδιά. Της είπατε ποτέ εσείς για την εκδήλωση στο Ζάππειο; Ή της μιλήσατε γενικώς και αορίστως για μια πιθανή μελλοντική εκδήλωση (χωρίς ημερομηνία και χώρο), για να τιμηθούν τα ιστορικά στελέχη του;
Γράφετε: «Αν για την εν λόγω παρεξήγηση, υπάρχει ευθύνη, αυτή προφανώς ανήκει σε μένα».
Δεν ευθύνεστε εσείς, αγαπητέ κύριε Κακλαμάνη. Άλλοι ευθύνονται. Το γνωρίζετε, όπως το γνωρίζουμε κι εμείς. Για την ιστορία, η Σύλβα Ακρίτα αποχώρησε από την ενεργό πολιτική δράση επί πρωθυπουργίας Σημίτη. Αν σάς λέει κάτι αυτό.
Έχετε θερμούς χαιρετισμούς από τη φίλη σας την Σύλβα.
Πάντα με σεβασμό
Έλενα Ακρίτα

Και μετά μου λες να διαλέξω αρχηγό για το καταχρεωμένο ΠΑΣΟΚ….

Όχι κούκλες μου…

Ζαμέ PASOK ξανά….

Μόνο τον Παύλος Γερουλάνος συμπαθώ.

Στην αρχή πήγα να συμπαθήσω τον Χάρης Δούκας , αλλά με τις κινήσεις του, την συμπεριφορά του και με το πλάνο που έχει φτιάξει στο μυαλό του, ζαμέ!!!!

Ο Δούκας από κει που θα ξεσκέπαζε τις οικονομικές ατασθαλίες του Μπακογιάννη στον Δήμο της Αθήνας, τώρα κάνει την πάπια και φωτογραφίζεται μαζί του.

Παράτησε τον Δήμο στο έλεος και οργανώνει εκστρατεία για να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, μετά θα παντρευτεί και μετά θα γίνει πρωθυπουργός.

Έτσι το έχει φτιάξει το πλάνο στο μυαλό του.

Και τσουπ μπροστά μου και μια διαφήμιση

ΕΣΥ αποφασίζεις για τo ΠΑΣΟΚ
Θέλεις να πάρεις το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σου;
ΝΑΙ ΟΧΙ

Απάντησα.
ΟΧΙ
Αχαχαχαχαχα

Η φίλη Sophia Chrysomallou μου έγραψε

• Νομίζω ότι ο Κασσελάκης να πάρει μαζί του αυτούς που τον εκτιμούν και να κάνει καινούργιο κόμμα και να μπει στη Βουλή έστω και με το μίνιμουμ ποσοστό – ξεχνάμε το ΠΑΣΟΚ που μπήκε με μονοψήφιο και σε 3 θητείες έγινε κυβέρνηση; Ο Στέφανος είναι νέος και μπορεί – έτσι κι αλλιώς, οι συριζαίοι δεν έχουμε πια κόμμα – εγώ δεν θέλω να ψηφίσω κανέναν από τους παλιούς – ακόμα και αυτοί που εκτιμούσα (Φάμελος/Φαραντούρης) με απογοήτευσαν.

• “Μιλάμε για τον ορισμό του επιτελικού μπάχαλου – Να έρθει ο κ. Μητσοτάκης χωρίς ΜΑΤ”

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis από την Θεσσαλία.

• “Το επιτελικό μπάχαλο και η ανάλγητη κυβέρνηση να έρθουν εδώ… μήπως νοιώσουν λίγη ντροπή.”

Επιτέλους το MEGA κάλεσε τον Άδωνι.

Κι’ αυτός καμαρωτός- καμαρωτός σαν γύφτικο σκεπάρνι πήγε. Σου λέει “είδες που τους έκραξα, αμέσως με κάλεσαν”!

Η εκπομπή που τον φιλοξένησε ήταν του Νίκου Ευαγγελάτου.

Από την μια ο Άδωνις περιχαρής και από την άλλη ο Νίκος Ευαγγελάτος, που ήταν αποφασισμένος να «πετσοκόψει» τον υπουργό Υγείας.

Η συζήτηση, ξεκίνησε με ήπιους τόνους. Ο υπουργός εμφανίστηκε ταπεινός και παραπονιάρης εκφράζοντας την στενοχώρια του για την φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον: «η κατάρρευση του ΕΣΥ».

Αφού προσπάθησε ήρεμα, όσο μπορεί, να πείσει πως όχι μόνον δεν καταρρέει η δημόσια Υγεία αλλά ανανεώνεται, έπεσε σε… τοίχο. Ο Ευαγγελάτος είχε προφανώς άνωθεν εντολές να τον στριμώξει και έτσι έπραξε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης «άναψε». Τι για τα κίνητρα στους γιατρούς να πάνε σε παραμεθόριες περιοχές είπε, τι για τις άψογες συνθήκες που κάνουν χημειοθεραπείες οι καρκινοπαθείς είπε, τι την μητέρα του θυμήθηκε, τι τα εγκαίνια που κάνει κάθε μέρα σε νέα Κέντρα Υγείας επικαλέστηκε… Τίποτε!

Ο Ευαγγελάτος επικαλέστηκε πλειστάκις την δημοσιογραφική δεοντολογία(!) και συνέχισε να τον σφυροκοπά….

Πριονοκορδέλα τον πήγε κούκλα μου

• Δεν τους ψήφισα, δεν με αντιπροσωπεύουν, δεν τους αναγνωρίζω ως κυβέρνηση μου.

• Η Τουρκία περικυκλώνει την Ελλάδα με στρατιωτικές βάσειςΟ Χακάν Φιντάν, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, συνεχίζει την περιοδεία του στα Βαλκάνια. Μετά την χθεσινή επίσκεψή του στα Σκόπια, μετέβη στην Πρίστινα και επανέλαβε την αμέριστη στήριξη της χώρας του στο Κόσοβο με δεσμεύσεις στρατιωτικού χαρακτήρα.

Η εμπλοκή της Άγκυρας στον Αλβανικό θύλακο – Βάλε και τις καλές σχέσεις με Αίγυπτο και Βουλγαρία – επεκτείνεται και σε συνεργασίες στην αμυντική βιομηχανία, περικυκλώνοντας έτσι την Ελλάδα με συμμαχίες που στρέφονται εναντίον μας.

Και η ερώτηση είναι τι κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Ο Γεραπετρίτης ως υπουργός εξωτερικών εκτός από το να κάνει υποκλίσεις στον Ερντογάν, έχει να μας πει κάτι πιο ουσιώδες;

Μιλώντας για Τουρκία

• Συμφωνία Τουρκίας – Netflix να μεταδοθεί το Famagusta μόνο στην Ελλάδα

Σας το έχω πει, ο Σουλτάνος κάνει ό,τι θέλει.

Τους “παίζει” όλους χάντρες στο κομπολόι του…

Τα λέμε και πάλι το απόγευμα, ραδιοφωνικά – 6μμ-8μμ στο ΚΟΚΚΙΝΟ

Ες αύριον τα σπουδαία, Namaste

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.