Welcome to the Zoo 6.2.2025

-Από το facebook του Νίκου Μουρατίδη :

Όχι ο Τασούλας Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όχι ρε παιδί μου, διότι ο κορυφαίος θεσμός της ελληνικής δημοκρατίας πρέπει να έχει την ευρύτερη δυνατή αποδοχή!

Πρέπει να τον σεβόμαστε και να τον θέλουμε όλοι μας ή όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Δεν μπορείς κύριε Μητσοτάκη να επιμένεις για τον Τασούλα με τόσα ράμματα που έχει η γούνα του. Αν τον κάνεις ΠτΔ θα είναι ο μοναδικός που θα αναλάβει την εκπροσώπηση του θεσμού χωρίς να τον θέλει ο λαός.

Αυτός χρυσέ μου πρέπει να δικαστεί γιατί έκρυβε επιμελώς τη δικογραφία των Τεμπών και εσύ θέλεις να τον κάνεις ΠτΔ;

Στο λέω για τελευταία φορά, δεν θα είναι αποδεκτός από την κοινωνία!

Η Όλγα Γεροβασίλη συνεχίζει το κατάπτυστο έργο της.

Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γίνει αντιπαθής στον κόσμο και να ξεφτιλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και τα καταφέρνει.

Η Γεροβασίλη λοιπόν, διέψευσε ότι η κυβέρνηση απέκρυψε τη δικογραφία για το μπάζωμα στα Τέμπη!

Θέλει να καλύψει όλους αυτούς που προσπαθούν να τα κουκουλώσουν;

Ευτυχώς η Μαρία Καρυστιανού αντέδρασε άμεσα και για μια ακόμη φορά ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Χρήστος Σταϊκούρας για Τέμπη:

  • “Για όποιο πολιτικό πρόσωπο αποφασίσει η δικαιοσύνη ότι έχει κάποια ευθύνη, εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο”.

Τι σημαίνει αυτό κ. Σταϊκούρα; Μέχρι τώρα δηλαδή στεκόσασταν εμπόδιο στην δικαιοσύνη;

Σήμερα έχουμε έκτακτη συνέντευξη Μητσοτάκη σε Χατζηνικολάου.

Έχουν διαρρεύσει κουτσομπολιά για αφόρητες πιέσεις!

Το επικοινωνιακό Βατερλώ που υπέστη η κυβέρνηση τόσο από τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, όσο και από τις καταστροφικές εμφανίσεις στελεχών σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, φαίνεται ότι προκαλεί συναγερμό και οδηγεί στην ανάγκη να «σώσουν» και να διορθώσουν όσα μπορούν.

Γι’ αυτό έχει λυσσάξει το Μαξίμου να δώσει ο Μητσοτάκης συνέντευξη σήμερα Πέμπτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου.

Πρέπει ο πρωθυπουργός να φτιάξει την εικόνα του προς τον λαό.

Και γι’ αυτό τον λόγο ο Νίκος Χατζηνικολάου δέχεται ισχυρές πιέσεις να μην υποβάλλει τον πρωθυπουργό σε πιεστικές ερωτήσεις που θα τον εκθέσουν σε ζωντανή μετάδοση.

Για να δούμε τι θα κάνει ο Χατζηνικολάου. Θα αποκαταστήσει κι’ αυτός το χαμένο κύρος της δημοσιογραφίας – όπως κάποιοι συνάδελφοι του, ή θα «ξεπλύνει» τον Μητσοτάκη και τις πομπές του.

Η Αντιπολίτευση είναι εδώ Ενωμένη και δυνατή.

  • Αιχμές ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ.
  • “Καρφιά” Φάμελλου κατά Ανδρουλάκη.

Κύριοι της πρώην και της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολύ καλά λέει ο Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis:

  • Προσοχή, τα αδικήματα των υπουργών για τα Τέμπη μπορεί να παραγράφουν μέχρι τον Ιούλιο.

Κοιτάξτε λοιπόν να διαφωνείτε και να τσακώνεστε μέχρι τον Ιούλιο….

Ακόμα ένα υπέροχο Τσαντίρι χτες, ακόμα ένας υπέροχος καυστικός Λαζόπουλος.

Είχε ανάμεσα στα άλλα, καλεσμένους τους Παύλο Ασλανίδη, Ηλία Παπαγγελή και Βασίλη Χατζηχαραλάμπους, οι οποίοι με αυτά που είπαν για τα παιδιά τους και τα Τέμπη μας «τσάκισαν».

  • «Δυο χρόνια ακόμα να μας πουν γιατί πέθαναν τα παιδιά μας»

Επίσης αυτή που σάρωσε και όλος ο κόσμος θαύμασε την καθαρότητα και το εύρος της φωνής της ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου.

Κι’ όσοι δεν το ήξεραν, το έμαθαν πια….

  • “Ήταν playback, συναυλία χωρίς ορχήστρα. Μια συναυλία που μας προκάλεσε αρνητική εντύπωση. Σχολιάστηκε αρνητικά από πάρα πολύ κόσμο. Το μόνο που κρατήσαμε υψηλό ήταν το κόστος, το ποιοτικό αποτέλεσμα που προσφέρατε στην πόλη ήταν πολύ πιο κάτω από αυτό το οποίο προσδοκούσαμε”, τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Παναγιώτης Καψάλης.

Κάτσε, ώπα, περίμενε….

  • Πρώτον ποια είναι η Ζοζεφίν;
  • Και δεύτερον κύριε δημοτικέ σύμβουλε – για ποιοτικό αποτέλεσμα να απευθύνεστε σε ποιοτικούς- γνωστούς καλλιτέχνες.

Ε μα… αν δεν τα έλεγα, θα έσκαγα!

  • Πήρε 20.000 ευρώ η Ζόζεφιν για συναυλία στο Αγρίνιο, που ήταν playback;

Επαναλαμβάνω. Ποια είναι η Ζοζεφίν;

Και ένα σπουδαίο γυναικείο θέμα για κλείσουμε τον σχολιασμό της ημέρας…

  • Η Χριστίνα Μπόμπα στα μπουζούκια με το πιο απρόσμενο παπούτσι.

Δημοσιογραφία για Pulitzer.

Ες αύριον τα σπουδαία
Namaste

ΠΡΟΣΦΑΤΑ