WELCOME to the ZOO 18/8/2024

Από το Facebook του Νίκου Μουρατίδη :

Καίγεται η Ελλάδα.
49 πυρκαγιές και πολλά ενεργά μέτωπα με το μεγαλύτερο στους Φούρνους Ικαρίας – και μην περιμένετε να το διαβάσετε ή να το δείτε στα Δεξιά ΜΜΕ.
Γι’ αυτούς η Ελλάδα είναι μια παραμυθένια χώρα, με ευτυχισμένους πολίτες και ευημερία.
Στους Φούρνους λοιπόν τα βλέμματα, όπου ο αέρας μαίνεται και κάνει το έργο των κατοίκων πολύ δύσκολο.
Για ώρες ολόκληρες πυροσβεστική δεν υπήρχε πουθενά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η περιοχή λοιπόν που έχε πολύ αέρα “θυσιάζεται” κι’ αυτή στην αιολική ενέργεια…

Όσο λοιπόν τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ ασχολούνται με την Λίστα Γάμου του Κασσελάκη, στους Φούρνους Ικαρίας από χτες το μεσημέρι μαίνεται φωτιά στο Καμάρι όπου έγιναν εκκενώσεις με πλοία του Λιμενικού.

Οι Φούρνοι είναι ένα πανέμορφο σύμπλεγμα από νησάκια ανατολικά της Ικαρίας, που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα το καταστρέψουν για να βάλουν ανεμογεννήτριες!

Κι’ όμως….

«Μας κυβερνούν τέρατα»
Πρώην ανώτατος πολιτειακός παράγοντας ανηφόρισε στην Πεντέλη, χωρίς συνοδεία, προκειμένου να δει από πρώτο χέρι την καταστροφή. Έπειτα από την περιήγηση, κάθισε στην κεντρική πλατεία χωρίς συνοδεία. Μόλις ο κόσμος τον αντιλήφθηκε, έσπευσε αμέσως να του εκφράσει την εκτίμηση του, αλλά και τον αποτροπιασμό του για την κυβέρνηση.
• «Μας κυβερνούν τέρατα»
ήταν μία από τις πλέον χαρακτηριστικές ατάκες που ακούστηκαν από τον κόσμο, ο οποίος πλέον έχει συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα χέρια μιας κάστας που την απομυζά συστηματικά μέχρι να την γονατίσει.
Και όλος αυτός ο κόσμος ψάχνει πλέον από κάπου να πιαστεί.

(newsbreak.gr)

• Δεν τους ψήφισα, δεν με αντιπροσωπεύουν, δεν τους αναγνωρίζω ως κυβέρνηση μου.

Ένα άρθρο που εμφανίστηκε χτες (Σάββατο) στην ιστοσελίδα islands.com (μέρος του ομίλου Static Media) με την υπογραφή της Αμερικανίδας Nina Phillips, διαφημίζει την Αλβανία ως ταξιδιωτικό προορισμό και από τον τίτλο κιόλας, γίνεται σαφές ότι αυτό κατά κάποιο τρόπο γίνεται σε βάρος της Ελλάδας.
Υπάρχει απευθείας σύγκριση των δύο χωρών, σχολιάζοντας μάλιστα ότι η Αλβανία είναι ο «τέλειος εναλλακτικός προορισμός αντί της Ελλάδας» και πως «παρέχει παρόμοια αξιοθέατα», ενώ αφήνει την αίσθηση ότι οι δύο χώρες είναι… ίδιες, απλώς η Αλβανία είναι πιο ήσυχη και πιο φθηνή.
• “Η υποτιμημένη ευρωπαϊκή χώρα που προσφέρει μεσογειακές διακοπές όπως η Ελλάδα χωρίς πολύ κόσμο», (without crowds)…”
αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος, το οποίο προτρέπει τους αναγνώστες να επιλέξουν την Αλβανία για τις διακοπές τους, προβάλλοντας τον υπερτουρισμό και την ακρίβεια της Ελλάδας.
Είχαμε το Turkaegean από την μια τώρα έχουμε και τους Αλβανούς που διαφημίζουν την πατρίδα τους κατηγορόντας την Ελλάδα.

Έχω στηθεί και περιμένω να δω αντιδράσεις του υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Τουρισμού.

Σας παρακαλώ μην αντιμετωπίζετε τον Άδωνη κανονικά, πάντα να τον παίρνετε στο ψιλό.
Γίνονται τα νεύρα του κρόσσια.
Ο Άδωνης είναι ο κατ’ εξοχήν και ο καθ’ έξιν ψευδόμενος υπουργός Υγείας.
Είναι αυτός που πολυλογεί παραπλανητικά…

Κι’ έχει μια τόσο εκνευριστική φωνή – τσιρίδα!!!!

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε.

Ο πρώην σοσιαλιστής, το κάποτε πουλέν του ΠΑΣΟΚ – που το γύρισε και έγινε δεξιό δεκανίκι του Μητσοτάκη, ζει σε άλλη χώρα.
Ο Χρυσοχοΐδης λοιπόν εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας και είπε στο φιλοθεάμον κοινό:
• «Η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα ασφαλής και ευημερούσα».
Χμ!

Μάλλον τον έχει πειράξει η πολλή βαφή για το μαλλί….

H ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ
Η ραδιοφωνική μου εκπομπή στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 δεν θα μεταδοθεί ούτε σήμερα.
Ακούστε τι έγινε.
Πήγα χτες να κάνω εκπομπή και με πληροφόρησαν ότι οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ έχουν απεργία.
Είπα ότι δεν είμαι δημοσιογράφος – ούτε στην ΕΣΗΕΑ ούτε πουθενά αλλού- ότι δεν μου τηλεφώνησε κανείς να μην πάω και ότι στην τελική εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να απεργήσω.
Για να μην πολυλογούμε, τελικά δεν έκανα εκπομπή χτες – αλλά επειδή με χαρακτήρισαν θρασύ και απεργοσπάστη – σήμερα Κυριακή, έβαλαν το σωματείο των ηχοληπτών να κάνει στάση εργασίας 6μμ-8μμ

Ούτε και σήμερα λοιπόν θα έχουμε εκπομπή…..

Ες αύριον τα σπουδαία

Namaste 🙏

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.