WELCOME to the ZOO 15/10/2024

-Από το Facebook του Νίκου Μουρατίδη :

Κάτι ετοιμάζουν μυστικά – όπως πάντα – οι αρχηγοί της ορθόδοξης εκκλησίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάντα όλα τα κάνουν μυστικά και κρυφά.

Επίσης

• “Πίστευε και μη ερεύνα”

Στο θέμα μας

Οι τρεις πιο ισχυροί άγιοι (χμ χμ) πατέρες της Εκκλησίας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, έχουν περάσει τα 85 τους χρόνια.

Οι γραμματείς και οι φαρισαίοι που τους περιβάλλουν, μας λένε πως και οι τρεις βρίσκονται σε καλή υγεία και έχουν πνευματική διαύγεια.

Πόσα χάπια παίρνουν την ημέρα κανείς δεν το λέει, οπότε μας επιτρέπουν να κάνουμε υποθέσεις.

Αυτές τις μέρες πίσω από τις βαριές κουρτίνες των μητροπολιτικών γραφείων έχει στηθεί ένα εκκλησιαστικό “Game of Thrones” – εν γνώση και των τριών – για να δουν πως θα εξελιχθεί το πράγμα.

Απ’ ότι κατάλαβες κούκλα μου πρόβες κάνουν και παίρνουν τα μέτρα στους υποψήφιους για τις θέσεις – για να μην τους πέσουν μικρά τα φουστάνια….

Αλληλούια

Πότε θα απαλλαγούμε από αυτό το καρκίνωμα που λέγεται ΕΚΚΛΗΣΙΑ είναι άγνωστο.

Μιλώντας για άγιους πατέρες
• Την ενοχή του πατέρα Αντωνίου – της Κιβωτού του Κόσμου – πρότεινε η εισαγγελέας.

Αουτς!

Γαμώ τα υπουργεία σας!!!

• ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Πήρε ρε φίλε λεφτά από το ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για να ενισχύσει τις μεγάλες επιχειρήσεις. Οι μικρές που αποτελούν το 99% της αγοράς, ούτε ψίχουλο!

• ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ: Η κυρία αυτή στο Υπουργείο Οικογενείας & Κοινωνικής Συνοχής τα έχει κάνει μπάχαλο σε σχέση με τα επιδόματα και τα περιουσιακά κριτήρια…Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.

• ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εξακολουθεί να παρουσιάζει μια δική του εικόνα για την λειτουργεία των νοσοκομείων την στιγμή που το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση και ζητάνε λεφτά από πλούσιους επιχειρηματίες. Την περασμένη βδομάδα για να καταλάβετε 12 γιατροί υπέβαλαν την παραίτηση τους από νοσοκομείο στην Δράμα.

• ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ: Ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι ακόμα στα μαχαίρια με τους δικηγόρους.

• ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ίσως και να είναι το πιο ανιστόρητο άτομο. Έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τους Έλληνες πρόσφυγες του 20ου αιώνα με τους μετανάστες που μπαίνουν λαθραία στην χώρα μας. Να τον διώξουν αμέσως.

• ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ: Αυτά που κάνει με του Τούρκους θα μείνουν στην ιστορία ως εθνική προδοσία.

Μιλώντας για Τούρκους, ο Μητσοτάκης πανικοβλημένος ψάχνει για “συνένοχο” γι’ αυτά που σχεδιάζει να παραχωρήσει στην Τουρκία.

Έχουμε να ζήσουμε υπέροχες & αξέχαστες στιγμές…

Σε εκπομπή της ΕΡΤ ελέγχθηκαν πράγματα ανατριχιαστικά.
H κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι έτοιμη για παραχωρήσεις της εθνικής μας κυριαρχίας και μετά την ντροπιαστική συνέντευξη Γεραπετρίτη και τη «βόμβα» του Ερντογάν για δρομολόγηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου, οι δηλώσεις της διευθύντριας του ΕΛΙΑΜΕΠ, έρχονται να επιβεβαιώσουν την εθνική μειοδοσία!

Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρόκειται να διαπραγματευθεί μόνο την ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, αλλά ακόμα και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας! Γεγονός αδιανόητο, αφού η αιγιαλίτιδα ζώνη είναι ο σκληρός πυρήνας εθνικής κυριαρχίας μίας χώρας.

Εθνικοί μειοδότες κούκλα μου

• Δεν τους ψήφισα, δεν με αντιπροσωπεύουν, δεν τους αναγνωρίζω ως κυβέρνηση μου.

• Η Βίσση, τα σκουπίδια στο Καλλιμάρμαρο και η ντροπή για την κοινωνία.

Δεν ξέρουν τι άλλο να γράψουν και γράφουν μαλακίες μπας και κερδίσουν αναγνώστες.

Λοιπόν άσχετοι που παριστάνετε τους δημοσιογράφους.

Διεθνώς, μετά από κάθε συναυλία επικρατεί ένα χάος από σκουπίδια, βρωμιές (χυμένα ποτά, καφέδες, φαγητά κτλ.), ζημιές και διάφορα άλλα.

Μέχρι προφυλακτικά έχουν βρεθεί σου λέει…

Τς τς τς τς δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα!!!!

Γι’ αυτό, όταν μια εταιρία παραγωγής νοικιάζει ένα χώρο για συναυλία ή για κάποιο event, στο συμβόλαιο αναφέρει ότι θα πληρώσει security, τουαλέτες, ασθενοφόρα για πρώτες βοήθειες, συνεργεία καθαρισμού, αποκατάσταση ζημιών κ.α.

Το καταλάβατε άσχετες;
]
Ή μήπως μετά την συναυλία πριν φύγουμε θέλετε να βάλουμε και ηλεκτρική σκούπα;

Χαχαχαχαχα

κλαίωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ο Γιώργος Πατούλης μιλά ανοιχτά για τη σύντροφό του:

• “Η Αναστασία έχει ανώτατες σπουδές και είναι αυτάρκης”
Θέλεις να αναλύσουμε αυτές τις δύο αράδες;
• “Μιλά ανοιχτά…”
• “ανώτατες σπουδές και είναι αυτάρκης”

Πόσο κρετίνος πρέπει να είσαι για να λες τέτοια, και πόσο πολύ πιο κρετίνος πρέπει να είσαι για να γράφεις τέτοια πράγματα.

Αϊ σιχτίρ, αμόρφωτες!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ:

• Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε: “Έγινα καστανή γιατί το ήθελα. Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, με τρέξιμο και δουλειά…”
• Αποκάλυψη: Έγκυος η Ανθή Βούλγαρη
• Φαίη Σκορδά: Τι αποκάλυψε για τη Λίτσα Πατέρα και τον ΑΝΤ1
• Κώστας Αρζόγλου αποκάλυψε: Όταν σου λένε ότι έχεις όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρετάς τα πάντα
• Αποκάλυψη: Σπάνια φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, αγκαλιά με τη Γιώτα Νέγκα

Γραφείο Αλέξη Τσίπρα: Δημοσιεύματα που αναφέρουν υποτιθέμενη συνάντηση με πολιτικούς του αντιπάλους, και ιδιαίτερα με αντικείμενο την υπόθεση Novartis, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα

Α μην το ξεχάσω,

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου να πάω στο περίπτερο να πάρω την εφημερίδα ”Κιβωτός της Ορθοδοξίας” που έχει προσφορά αγαπημένες εικόνες για να επιλέξουμε.

Ες αύριον τα σπουδαία
Namaste

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.