Βουτυράκος με “γαλόνια” μετά τον “πόλεμο”

Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρο Tokyo Theater, Γιάννης Βουτυράκος

Ο Γιάννης Βουτυράκος είναι ένας έξυπνος, διορατικός και ευέλικτος επιχειρηματίας από το χώρο της “νύχτας”. Δεκτό “ναι”, αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό. Έτσι, όπως ήρθαν τα “τούμπα” πράγματα, τα πάνω-κάτω και τα κάτω-πάνω, μικρή σημασία έχει. Άλλωστε, τι να τον κάνεις τον επιχειρηματία που διαπρέπει, όταν είναι άχρηστα τα “γαλόνια” του στις σκληρές μάχες. Όταν χρειάζεται να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, αλλά παραμένει απολύτως εγκλωβισμένος στον νοσηρό μικρόκοσμό του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κάποτε ο κορονοϊός, που δεν είναι πόλεμος, είναι κάτι πιο χοντρό, πιο κακό, φύγει, ο κόσμος θα τον θυμάται. Ακόμη κι αν δεν τον δει ποτέ να φορά στολή με γαλόνια, διότι είναι αυθεντικός και δεν τον ενδιαφέρει η …μόστρα. Η ουσία μετράει και λέει πως είναι φτιαγμένος από καλά υλικά. Διότι, όπως όλοι ξέρουμε, ήταν και συνεχίζει να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ιού. Ήταν εκεί, μέσα στο γήπεδο. Όχι στην εξέδρα. Το είδαμε όλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ευκαιρία ήταν η πρωτοποριακή πρωτοβουλία του, στη δημιουργία μασκών, που συνεχώς γιγαντώνεται και εξελίσσεται, για να δείξει την ανθρωπινή κλάση του ο Γιάννης Βουτυράκος.

Διαβάστε επίσης : Ο Βουτυράκος ανοίγει τις κεραίες του

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.