Βουντού με τα μάτια της εξέδρας

Βέβαια, υπάρχουν και οι παίκτες της εξέδρας. Αυτοί που θα στα πουν κατάμουτρα, διότι δεν επικρατεί η αντίληψη να σου χαϊδέψουν τ’ αυτιά, να κάνουν τα κέφια του αφεντικού, να ικανοποιήσουν τον πελάτη, δεν έχουν κάποιο λόγο, δεν κερδίζουν κάτι. Και η ΠΑΕ δικαιολογημένα υπολογίζει την άποψη τους.

Θέλω να σχολιάσω το Βουντού, λέει ο ”παίκτης της εξέδρας”. Με τη συμπεριφορά του και την Παρασκευή (Γιαννιάς) και το Σάββατο (club) και την Κυριακή (Λιβάνης) προκαλεί μεγάλη φασαρία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεσαι, διότι το θέμα δεν είναι μόνο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά και να παραμείνεις σε αυτήν. Και σε αυτό το πρωτώθλημα, όλα είναι ρίσκο. Μια απόφαση λάθος, και το λάθος θα το πληρώσεις ακριβά. Όχι πέρασε και ακούμπησε ελάχιστα.

Συμπέρασμα. Το Βουντού παραμένει στην κορυφή, διότι αγαπάει τη δουλειά του. Είναι αφοσιωμένο μόνο σε αυτήν, δεν ξεφεύγει, δεν παρεκτρέπεται…

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, σαξόφωνο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, φωτισμός, πλήθος και κείμενο που λέει "Afjiiii VOODOO LEGENDARY EN SATURDAYS LE ROI"
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πλήθος και κείμενο που λέει "VOODOO LEGENDARY SATURDAYS LE ROI"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, φωτισμός και κείμενο που λέει "VOODOO LEGENDARY SATURDAYS が LE ROI"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πλήθος και κείμενο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.