“Βόμβες ναπάλμ” έριξε ο Λου ! Η εφορία, η άνωθεν εντολή, ο Σταϊκούρας, οι γονείς του, που έλεγαν ότι τον θαύμαζαν γιατί δεν υποτάσσεται, το makokotte, οι φτωχοί, αλλά και η υπόσχεση ότι θα το πάει μέχρι τέρμα

Όποιος παρακολουθεί τις μέρες της διαδικτυακής ζωής του Παναγιώτη Λου, εύκολα διαπιστώνει πως όταν νιώσει ότι αδικείται, δεν θα το αφήσει με τίποτα να πέσει κάτω. Σιγά μη το αφήσει. Αντιθέτως θα σηκώσει το λάβαρο της αγανάκτησης και της επανάστασης, όπως αυτό γνωρίζει. Μέχρι το τέρμα και με ονόματα.

Όπως έκανε σήμερα. Έγραψε τα εξής :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ το κόσμο που μας προτιμούσε κι έκανε κρατήσεις η εφορία είχε αντίθετη άποψη .μα έγραψε επειδή ήμασταν οκ σε όλα αλλά έπρεπε να μας γράψει λέει γιατί ήταν εντολή …..άνωθεν !!! Και μας πρότεινε κιόλας η καλή εφορία να μας γράψει με δύο τρία μπουκάλια παρότι ήταν οκ όλα για να μην κάτσει όλο το βράδυ …για να δουλέψουμε .ο Μάλακας ο υπουργός βλέπει τι λαμόγια έχει για εφοριακός στην Πάτρα ??? Στάθη Μύκονο ακούς φρόντισε να πάει στο Σταϊκούρας αυτό το μήνυμα άντε Γιαννάκη κρι κρι .οι γονείς μου λέγαν πάντα ότι με θαύμαζαν ότι δεν υποτάσσομαι .δεν θα το κάνω στα 49 .κι επειδή αποφάσισα να μιλάω και να τους πάω μέχρι τέρμα κι απ’ ότι κατάλαβα φοβάστε επειδή μιλάω για το δίκιο και θα μιλάω .προτιμώ να βοηθάω δέκα οικογένειες φτωχές παρά να τα δώσω στον κρι κρι και άλλα λαμόγια .θα κρατήσω μόνο το makokotte και ελάτε καθίστε όλο το βράδυ η άδεια είναι δύο όνομα μου βάζω είκοσι κόβω απόδειξη και για το νερό και θα σας στέλνω εγώ σε επιχειρήσεις να γράψετε κι εάν έχετε τον κωλο μην πάτε μανταλάκια λαμόγια”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.