Βόμβα! Τις δολοφονίες Μάλαμα και Καραϊβαζ ψάχνει η ασφάλεια πίσω από το κύκλωμα που μοίραζε πλαστές ταυτότητες στον υπόκοσμο! “Βαθύ λαρύγγι” κατονόμασε τον αστυνομικό με το ψευδώνυμο “Μποχας” ως εγκέφαλο των 2 εκτελέσεων- Τηλεφώνησε στο προσωπικό κινητό υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη των επίορκων αστυνομικών αλλά και ιδιωτών, που μοίραζαν έγγραφα νομιμοποίησης και αλλαγής ονομάτων στον υπόκοσμο, τα στόματα αυτών που γνωρίζουν ανοίγουν διάπλατα. Εμπλεκόμενος αστυνομικός με το παρατσούκλι «Μπόχας» ή «Βρώμας» συγγενής ενός 65χρονου από το Χαϊδάρι που κατά το παρελθόν ήταν ο φόβος και τρόμος των δυτικών προαστείων ελέγχοντας το λαθρεμπόριο καυσίμων, κατονομάστηκε ως ο εγκέφαλος των δολοφονιών του Δημήτρη Μάλαμα και του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Η ανώνυμη πληροφορία που δόθηκε στο προσωπικό κινητό υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. χτύπησε κόκκινο! Πράγματι ο αστυνομικός για τον οποίον έκανε λόγο ο άγνωστος πληροφοριοδότης έχει εξαφανιστεί από το 2019 από προσώπου γης μετά τη δολοφονία του «τραπεζίτη» Δ. Μάλαμα. Ο Μάλαμας τη στιγμή της εκτέλεσης του συνοδεύονταν από αστυνομικούς κατά παράβαση βέβαια των κανόνων της υπηρεσίας τους. Όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες αυτού του τηλεφωνήματος λένε ότι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες θα είναι συγκλονιστικές. 

-πηγή : edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.