Η βόμβα στην κάβα, που – όπως γράφεται στα site- φέρεται να ανήκει σε “μπαρουτοκαπνισμένο” ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων : Ήταν μήνυμα που ήθελαν να του στείλουν

Επειδή μιλάμε σοβαρά και δεν το διασκεδάζουμε. Η αλήθεια είναι, για όσους βλέπουν πίσω από την κουρτίνα. Καταλαβαίνουν αυτή τη γλώσσα. Ότι η μεγάλη βομβιστική έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε μια κάβα, στην οδό Λαγουμιτζή, στην περιοχή της Καλλιθέα, χωρίς προειδοποιητικό τηλεφώνημα. 

Δίνουμε την εξέλιξη. Το αποτέλεσμα της οποίας ήταν το κατάστημα να έχει υποστεί ολοσχερή καταστροφή. Παράλληλα, προκλήθηκαν ζημιές σε πολλά διαμερίσματα, αλλά και σε τουλάχιστον οκτώ σταθμευμένα οχήματα. Δεν είναι τυχαίο πως ο ήχος ακούστηκε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, εντός του λεκανοπεδίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι ακόμη μια κάβα. Σωστά, φέρεται να ανήκει σε γνωστό ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, που η εμπειρία του είναι τεράστια. Είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, που καθορίζουν την πορεία της νυχτερινής ζωής. Αυτό διαβάζω στο zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Αν πράγματι ανήκει σε αυτόν η κάβα.

Τι, αλήθεια, να παίζει εδώ; 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αστυνομικών της Ασφάλειας, πρόκειται για ένα πολύ «εκρηκτικό» μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι δράστες, αλλά την ίδια στιγμή κάνουν λόγο για μια απερίσκεπτη και επικίνδυνη ενέργεια που θα μπορούσε να είχε σοβαρούς τραυματισμούς πολιτών.

Συμπέρασμα : Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα, δεν πάμε καλά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.