Η βοήθεια Καλλέργη, να σβήσει την φωτιά, δεν έκανε… εντύπωση- Δείτε βίντεο

Καθόλου σεισμό στα ΜΜΕ της Πάτρας, δεν αποτέλεσε η είδηση της σημαντικής συνεισφοράς του, στην πυροπροστασία με τέσσερα μηχανήματα βαρέως τύπου, που έστειλε στα πύρινα μέτωπα. Ο Αλέξανδρος Καλλέργης, της εταιρείας Καλλέργης, δεν είναι χθεσινός, σημερινός, προσωρινό πυροτέχνημα, μια οφθαλμαπάτη, όταν η χώρα βάλλεται από περίεργους τύπους και περίεργες καταστάσεις. Όταν οι αδύναμοι, του ζητούν βοήθεια. Χιλιάδες άρθρα, θα βρείτε στο διαδίκτυο, που οδηγούν σ’ αυτό το συμπέρασμα. Την διαχρονικότητά στο αίσθημα της αλληλεγγύης και την ανάγκη της προσφοράς στον Καλλέργη, δεν θα την βρείτε σε κανέναν άλλον πατρινό. Σε κανέναν. Γνωστό η κρυφό, μεγάλο η μικρό.

Το “καυτό” βίντεο, που ανέβασε, στο ινσταγραμ του, που δείχνει την περιουσία του, την πρώτη θέση, που έπιασε στη μάχη της φωτιάς στο Καπανδρίτι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάει η εικόνα :

Διαβάστε επίσης : Βόμβες ναπάλμ από τον Αλέξανδρο Καλλέργη, στην εκπομπή του Καρβουνιάρη ! “Μπούρδες αυτό που λένε για κλιματική αλλαγή- Εδώ μιλάμε για… τακτικό πόλεμο”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.