Βλέπει νίκη και από πάνω και μεγάλη διαφορά από τον Κατσιφάρα ο Φαρμάκης

Απόλυτη ικανοποίηση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στο στρατόπεδο του Νεκτάριου Φαρμάκη και στη ΝΔ, από τα αποτελέσματα των «κρυφών» δημοσκοπήσεων που έως τώρα έχουν φτάσει στα χέρια τους.

Ενώ, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, σε περίπου μια βδομάδα, αναμένεται μια ακόμη αποτύπωση της πρόθεσης ψήφου κατά παραγγελία. Μέσω της οποίας θα βεβαιώνεται ότι, με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Ελλάδα με τη ΝΔ καρπώνεται την εσωτερική γκρίνια από τη σύμπραξη του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με το ΣΥΡΙΖΑ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως λένε, αν στον πρώτο γύρο το ποσοστό του άφθαρτου πολιτικά Αγρινιώτη δικηγόρου κυμανθεί μεταξύ 25%-27% και, παράλληλα, ο Κατσιφάρας δεν καταφέρει να πιάσει η να ξεπεράσει το 30αρι, τότε πολλοί προβλέπουν «πανωλεθρία» για τον δεύτερο.

Συγκεκριμένα, οι ίδιες πηγές, μιλώντας στο “tsipas-blog”, τόνισαν ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης μπορεί να “συντρίψει” τον Απόστολο Κατσιφάρα στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Εκτιμούν, μάλιστα, ότι η διαφορά τους θα είναι τεράστια. 

Τώρα, αν τους ζητήσετε να συγκεκριμενοποιήσουν την πρόβλεψη τους, θα σας πουν : Φαρμάκης 60% – Κατσιφάρας 40%.

Τα στοιχεία από τις  μετρήσεις δείχνουν ότι ο Φαρμάκης από τις 7 Οκτωβρίου του 2018, όταν αποκάλυψε το Tsipas Hlias Blog διά χειρός μου -και κατά αποκλειστικότητα- ότι είναι ο «εκλεκτός» του Κυριάκου Μητσοτάκη, και μετά κλείνει την ψαλίδα με τον Απόστολο Κατσιφάρα. 

Στενοί του συνεργάτες επισημαίνουν ότι έχει καταφέρει το ακατόρθωτο και θυμίζει εν πολλοίς τη περίπτωση Κατσανιώτη. Ξεκίνησε τη προεκλογική μάχη με δημοτικότητα της τάξης του 5%, ενώ σήμερα ανέρχεται περίπου σε 30%.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, το ποσοστό του αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο τις προσεχείς μέρες. Ως απόρροια του θετικού αντίκτυπου ότι σε όλες τις συγκεντρώσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη προσέλευση πολιτών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας της ΝΔ μίλησε για την “επόμενη μέρα” σε κατάμεστες αίθουσες γεγονός που έχει εντυπωσιάσει και τον …ίδιο.

Ακόμα λένε ότι οι δημοσκοπήσεις που θα γίνουν  το επόμενο διάστημα θα δείξουν μια αντιπροσωπευτικότερη εικόνα. Κι΄ αυτό γιατί τότε θα εντατικοποιηθούν οι σοβαροί τριγμοί που υπάρχουν στην παράταξη Κατσιφάρα, οι οποίοι θα συνεχισθούν εξ αιτίας ακριβώς της αποδοχής στήριξης από Τσίπρα, ενώ στην ερώτηση σχετικά με το κατά πόσο είναι εφικτό να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους ο Κώστας Σπηλιόπουλος, τονίζουν πως κάτι τέτοιο ήδη γίνεται. 

Εν κατακλείδι, αξιολογώντας τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος  αυτούς τους παράγοντες ισχυρίζονται ότι ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ θα κερδίσει σίγουρα. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.