“ΒΗΜΑ” – βήμα ο “πολιτικός θάνατος” και η διαπόμπευση Μητσοτάκη με την υπογραφή Μαρινάκη! Το Μαξίμου τρέμει για το πως το που και το πότε θα δημοσιευτούν τα ηχητικά ντοκουμέντα των παρακολουθήσεων- Ήδη αρχίζουν να κυκλοφορούν στα κινητά!


Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά ξανά! Όταν είσαι υπερόπτης ή αλαζόνας, και δεν το παίζεις σωστά το παιχνίδι. Ακόμη και βασιλιάς να είσαι, το κράτος να είσαι. Λένε ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Δε θ’ αργήσει που ένα άλλο σύστημα, αυτό που θίγεται, θα βάλει λυτούς και δεμένους, για να σε μακελέψει, αφού σε διαπομπεύσει, περιφέροντάς σε γυμνό και αξιολύπητο.

Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, η εφημερίδα που ανήκει στον μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, με πολυσέλιδο δημοσίευμά της, επιβεβαιώνει όλες τις αποκαλύψεις που αφορούν το σκάνδαλο των υποκλοπών, για την υπόθεση αυτή όπως φυσικά και της εφημερίδας Documento που δημοσιοποίησε λίστα με ονόματα – θύματα του Predator. Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας ήταν υπό παρακολούθηση από το λογισμικό του predator. Ταυτόχρονα με εκτεταμένα ρεπορτάζ η εφημερίδα αλλά και το αδελφό κανάλι Mega, κάνουν εκτεταμένα ρεπορτάζ επιβεβαίωσης για τις δύο λίστες παρακολουθήσεων που δημοσίευσε το Documento. Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας λοιπόν, ήταν υπό παρακολούθηση, αλλά ούτε το αυτί της κυβέρνησης ιδρώνει, ούτε και της Δικαιοσύνης. 

Το ΒΗΜΑ επιβεβαιώνει ότι όλο το σύστημα που εμφανίζεται ως ιδιωτικό σύστημα από τον Μητσοτάκη, οδηγεί στο γραφείο του αλλά και στην ΕΥΠ.  Το ΒΗΜΑ δημοσιεύει επίσης έρευνα για την προέλευση του predator από την Κύπρο.

Σε όσα γράφει το ΒΗΜΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη, πρέπει να προσθέσουμε τα δημοσιεύματα της Εφημερίδας των Συντακτών, που και αυτά δείχνουν απευθείας σχέση τους συστήματος παρακολούθησης με τον πρωθυπουργό και το γραφείο του.

Εκτός από το Documento και άλλες εφημερίδες ξεφλουδίζουν το επικοινωνιακό αφήγημα του Μητσοτάκη περί άγνοιας. Τα ερωτήματα είναι: θα βγάλει ανακοίνωση ο Μητσοτάκης με την οποία θα αποκαλεί τον Μαρινάκη ψεύτη και συκοφάντη όπως έκανε με το Documento; Θα πει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και θα ζητήσει ως απόδειξη τη δημοσίευσή τους; Θα απειλήσει ο Άδωνης Γεωργιάδης, τον Βαγγέλη Μαρινάκη με φυλάκιση 20 χρόνων αν τελικώς δημοσιεύσει τα στοιχεία; 

Ο Μητσοτάκης δεν είναι απλώς σε αδιέξοδο από τις πρακτικές του, αλλά οδεύει σταθερά προς το θορυβώδες τέλος του. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα θα κριθούν από την στιγμή που θα αποφασιστεί από εκείνους που έχουν στα χέρια τους τα χειροπιαστά ηχητικά ντοκουμέντα των παρακολουθήσεων για το πότε και πως θα τα δημοσιεύσουν.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.