Βενέτη: Deal με τράπεζες για τα Παγωτά Δωδώνη

Την εξαγορά των εγκαταστάσεων της Παγωτά Δωδώνη από τις πιστώτριες τράπεζες αποκάλυψε ο Π. Μονεμβασιώτης. Ερχονται επενδύσεις ύψους 20 εκατ. ευρώ. Το σχέδιο.

Σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για την απόκτηση της χειμαζόμενης εταιρείας Παγωτά Δωδώνη ήρθε η εταιρεία Βενέτης, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης ο επικεφαλής της κ. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο κ. Μονεμβασιώτης απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες του deal, περιοριζόμενος να δηλώσει ότι το τίμημα ήταν 15% υψηλότερο από αυτό που είχε προσφέρει στην προηγούμενη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συμφωνία με τις τράπεζες περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της Παγωτά Δωδώνη και όχι το δίκτυο καθώς οι συμβάσεις έχουν λήξει.

Το σχέδιο της Βενέτη για τα Παγωτά Δωδώνη περιλαμβάνει την ανάπτυξη 12 καταστημάτων, εκ των οποίων δύο εταιρικών και 10 με το σύστημα της δικαιόχρησης ενώ οι επενδύσεις θα προσεγγίσουν σε βάθος 5ετίας τα 20 εκατ. ευρώ.

-euro2day.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.